tre sa fac un drum, (altul) la service sa se uite la boxa spate. imi zornaie plasticele alea negre de langa montanti.
bine, eu ascult muzica la volum 15-20-...
sper sa ma uit la ce face, si sa operez cu niste buretei sau ceva, de insonorizare. m-as duce la un shop audio, dar mi-e ca aia nu se pricep sa desfaca masina, si imi rup prinderile la panourile interioare. atunci chiar ca am pus-o vorbind metaforic
Ce diamtru au boxele pe fatza 16.5 ? si pe spate 13 ? ma poate ajuta cineva .. ca vreau sa imi comand boxe.. si nu stiu ce marimi !!si nu am masina .. pt ca e in service, sa pot sa .. dau fetzele de usha jos! STIE CINEVA EXACT ?
Multumesc
si au si pe 13 si pe 16 si nush ce sa iau ca vreau sa le schimb pe fatza.. si pe urma le voi schimba si pe spate
dar cel mai bine astept sa vina masina dau fata de usa jos si masor.. si vad care merg
Pe fata se pot pune boxe si de 16 cu ajutorului unui "cerc" de MDF (ca sa nu vibreze). Dar mai mari de 16 nu incap fara cateva modificari mai radicale.
Iar pe spate ai tot de 13 dar se poate adapta orice dimensiune, de la 13,16 pana la ovale, cu modificari destul de minore.
DAR, si e un mare DAR, sa te pregatesti cu nishte bani pt insonorizare, o sa te duca undeva peste 6 mil doar Dynamat-ul + manopera daca vrei sa fie facuta k-lumea si sa izoleze f bine, pt ca fetele de ushi si in general plasticul din C4 este f subtire.
Ultima oară modificat Joi Mar 08, 2007 2:38 pm de către Shadow, modificat 1 dată în total.
vorbesti de folie ? e o folie care se aplica pe interior ..?
am gasit pe .. un site.. ceva .. si de la stinger .. dar nush .. si sa mor daca stiu cum se aplica uite ca am gasit ceva http://www.dynamat.com/download/2010_Dy ... _Print.pdf
E mare mare daca insonorizarea este facuta cum trebuie. Eu nu stiu pe nimeni cu C4 sa-si fi facut insonorizare, dar stiu pe cineva cu Xsara care are, si se aude impecabil..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews