Stimati colegi forumisti,
Am o rugaminte: imi trebuie o carte tehnica pentru un citroem C4 grand picasso, motorizarea pe benzina 2.0.
Daca ma puteti ajuta va rog sa contactati.
Multumesc.
Carte tehnica
- Mihay
- Supermoderator
Re: Carte tehnica
pai cauta pe forum. este postat si manual de folosire, si conturi pe service.citroen.com si locuri de unde poti downloda manualele de reparatii . Cartea tehnica ma depaseste ce inseamna. poate ar fi mai bine sa spui ce anume cauti in ea 
- dragos_adrian_ro
- Marca si model masina: Citroen C4 HDi 1.6
- Numar Inmatriculare: IL-32-AKI
Re: Carte tehnica
Eu mi-am luat asa ceva pt C4 almeu 1,6 HDi dar jumate din caret e cu modelu pe benzina si cealalta jumate a cartii cu varianta diesel. Se numeste REVUE TEHNIQUE si are 200 de pagini.
Problema este ca a e scrisa in franceza , asa ca daca nu ai chiulit in scoala de la cursurile de fr , o sa intelegi ceva dar oricum te ajuta mult pozele si schemele in explozie plus tot felu de date care nu le gasesti pe net. Am gasit si modelu care il cauti tu , asa ca daca vrei te pot ajuta sa ti-o iau si o pun la posta daca intre timp nu ai gasit nimic.
Te anunt ca nu este ieftina , intre 35 si 40 de euro dar pe mine ma scos din multe belele .
Daca ai de gind sa mai tii masina , iti recomand sa iti iei si un cablu de date si un lexia de pe ebay. Renteaza. la doua diagnoze facute la reprezentanta , deja ti-ai scos banii pe el.
Multa bafta.
Problema este ca a e scrisa in franceza , asa ca daca nu ai chiulit in scoala de la cursurile de fr , o sa intelegi ceva dar oricum te ajuta mult pozele si schemele in explozie plus tot felu de date care nu le gasesti pe net. Am gasit si modelu care il cauti tu , asa ca daca vrei te pot ajuta sa ti-o iau si o pun la posta daca intre timp nu ai gasit nimic.
Te anunt ca nu este ieftina , intre 35 si 40 de euro dar pe mine ma scos din multe belele .
Daca ai de gind sa mai tii masina , iti recomand sa iti iei si un cablu de date si un lexia de pe ebay. Renteaza. la doua diagnoze facute la reprezentanta , deja ti-ai scos banii pe el.
Multa bafta.