Sugestie petitie "club c4"
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Sugestie petitie "club c4"
Dragi colegi,
Vreau sa ne strangem noi club c4 romania sa facem o petitie la citroen romania si franta prin care sa le cerem insistent reintroducerea elementelor tehnice (minim) care au fost prezente pe c4.1
Ma refer aici:
- ecran transparent(cum era centralul).
- volan butuc fix
Aceste aspecte, sunt deja amortizate si nu necesitau o noua investitie. avand in vedere ca manetele inca sunt aceleasi
Si ce alte idei mai aveti si voi. Adica lipsuri complet uimitoare, din moment ce la generatia precedenta s-au dovedit fiabile.
De asemenea pt bogdan, liderul nostru neinfricat, ar avea sugestia sa solicitam si suportul celorlalte comunitati c4, din strainatate, sa ne raliem intr-o pozitie unitara.
Astfel citroen va stii ca studiile de piata executate totusi nu sunt ata de relevante.
Vreau sa ne strangem noi club c4 romania sa facem o petitie la citroen romania si franta prin care sa le cerem insistent reintroducerea elementelor tehnice (minim) care au fost prezente pe c4.1
Ma refer aici:
- volan butuc fix
Aceste aspecte, sunt deja amortizate si nu necesitau o noua investitie. avand in vedere ca manetele inca sunt aceleasi
Si ce alte idei mai aveti si voi. Adica lipsuri complet uimitoare, din moment ce la generatia precedenta s-au dovedit fiabile.
De asemenea pt bogdan, liderul nostru neinfricat, ar avea sugestia sa solicitam si suportul celorlalte comunitati c4, din strainatate, sa ne raliem intr-o pozitie unitara.
Astfel citroen va stii ca studiile de piata executate totusi nu sunt ata de relevante.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
annddyy
Re: Sugestie petitie "club c4"
indrazneata idee dar ai vazut rezultatele pool-ului "ati achizitiona noul C4" ? Parerile sunt impartite; masina se adreseaza doar unei categorii de posesori de c4 1 (si nu numai).
Life begins at 4000 rpm.
- Tomita
- cre8or
poate nu m-am exprimat eu clar.
designul e deisgn, si da, e bine sa re-introduca asa ceva pe viitor (caci acum e old news. eu nu ma refer la actualul c4 dar la urmatoarele amsini citroen, sau chiar la facelift sa faca bine - merci sa reintroduca aspectele pozitive care au fost eliminate)
- butucul fix e pe c5 care e o masina si mai serioasa, deci?!?!?!?!?!?!
- ecranul transparent, ani lumina in fata unui lcd clasic de asemenea?
nu ma refer neaparat la layoutul interior, caci normal, designul evolueaza, dar si asa se puta opta pt un design foarte revolutionar si in amplasamentul acesta clasic
designul e deisgn, si da, e bine sa re-introduca asa ceva pe viitor (caci acum e old news. eu nu ma refer la actualul c4 dar la urmatoarele amsini citroen, sau chiar la facelift sa faca bine - merci sa reintroduca aspectele pozitive care au fost eliminate)
- butucul fix e pe c5 care e o masina si mai serioasa, deci?!?!?!?!?!?!
- ecranul transparent, ani lumina in fata unui lcd clasic de asemenea?
nu ma refer neaparat la layoutul interior, caci normal, designul evolueaza, dar si asa se puta opta pt un design foarte revolutionar si in amplasamentul acesta clasic
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Ecranul transparent nu se poate pune decit daca e montat pe bord. Actualul display fiind incorporat la volan nu prea au cum sa il faca; doar nu o sa ii dea o gaura in bord sa intre lumina la el. 
- Tomita
- cre8or
uite, promit pe viitor ca voi remodela un bord in stilul acesta invechit (cu cadranele in dreptul volanului) cu tehnologia respectiva. si da cu ecran transparent.
cand am emis ideea deja mi s-a conturat si designul cum ar fi aratat.
dar pt cine nu are imaginatie hai sa luam un bord de civic actual sa il upgradam cu tehnica respectiva. displayul acela permite o astfel de modelare
deci, revenind, orice ni s-a parut bun si benefic la primul c4 si a fost eliminat acum ar trebui sa ne strangem (cei care consideram asta) si sa ii anuntam pe ce i de la citro, intr-o petitie (caci astfel putem sa le aratam si numarul mare, nu sa ii spam-am individual) ca totusi directia curenta nu este cea agreabila. intr-adevar sunt segmente si segmente.
dar atunci daca c4 se maturizeaza c5 de ce are volanul, sau de ce ds3 nu il are (exact mecania de pe c4 de la volan sa o puna si doar putin redesenat)
zau ca ma incadram sa cumpar ds3-ul daca avea chestiile tari de pe c4 si motorul ala suparat
cum ar fi fost DS3R cu interior gen c4.1 dar normal restilizat??????
cand am emis ideea deja mi s-a conturat si designul cum ar fi aratat.
dar pt cine nu are imaginatie hai sa luam un bord de civic actual sa il upgradam cu tehnica respectiva. displayul acela permite o astfel de modelare
deci, revenind, orice ni s-a parut bun si benefic la primul c4 si a fost eliminat acum ar trebui sa ne strangem (cei care consideram asta) si sa ii anuntam pe ce i de la citro, intr-o petitie (caci astfel putem sa le aratam si numarul mare, nu sa ii spam-am individual) ca totusi directia curenta nu este cea agreabila. intr-adevar sunt segmente si segmente.
dar atunci daca c4 se maturizeaza c5 de ce are volanul, sau de ce ds3 nu il are (exact mecania de pe c4 de la volan sa o puna si doar putin redesenat)
zau ca ma incadram sa cumpar ds3-ul daca avea chestiile tari de pe c4 si motorul ala suparat
cum ar fi fost DS3R cu interior gen c4.1 dar normal restilizat??????
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
eu am display-ul incadrat in bordvlad scrie:Ecranul transparent nu se poate pune decit daca e montat pe bord. Actualul display fiind incorporat la volan nu prea au cum sa il faca; doar nu o sa ii dea o gaura in bord sa intre lumina la el.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Si e translucid ca la coupe, berlina sau sedan ?! Nu prea cred. 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Indrazneata ideea intradevar, as putea spune chiar naiva... dar hai sa-ti intru in joc.
Pai eu l-as intreba pe Citroen ce a fost in capul lui cand a renuntat la Coupe care Coupe-ul a fost in puii mei o revolutie de design si stil... o nebunie... atunci cand a aparut ma uitam la el si-mi curgeau balele... sa nu mai zic de display-urile si butucul fix care o fac si mai unica decat deja este... au renuntat la toate astea si ne-au scos un C4 sters... auzi la vlad ii place cum se vede din fata
Dar din lateral si din spate de ce nu-ti place mai vlad... sa stii ca nu numai un unghi inseamna o masina... eh... pune un coupe in orice unghi si ai sa vezi ca-ti place... intelegi ce zic.
Mihay ne-a pus poze numai din fata si laterale, dar Mihay nu ne-ai pus nici o poza din spate la test-drive-ul tau!
Adica hai sa fim realisti.... de la vechiul C4 care era WOW... am ajuns la noul C4 care e :
Mie imi place....
Mie imi place din fata...
E destul de misto...
E naspa
E comun
Urat
Spatele e cam naspa
Dar are un interior super
Pai frazele astea nu caracterizau C4 inainte...
Da stiu, asta se vrea mai premium... shit + fuck + lol [copyright mituc]
Pai in puii mei daca vreau premium de ce sa nu-mi iau B-classe sau Audi A3 ?
Ma uit la C4 - 2 si ma apuca o stare de somnolenta... as trage un pui de somn asa...
BOOORING
Sunt multe de spus dar e duminica, si duminica nu se munceste.
Mai bine imi pun un slide-show cu noul C4 sa trag un pui de somn...
Pai eu l-as intreba pe Citroen ce a fost in capul lui cand a renuntat la Coupe care Coupe-ul a fost in puii mei o revolutie de design si stil... o nebunie... atunci cand a aparut ma uitam la el si-mi curgeau balele... sa nu mai zic de display-urile si butucul fix care o fac si mai unica decat deja este... au renuntat la toate astea si ne-au scos un C4 sters... auzi la vlad ii place cum se vede din fata
Dar din lateral si din spate de ce nu-ti place mai vlad... sa stii ca nu numai un unghi inseamna o masina... eh... pune un coupe in orice unghi si ai sa vezi ca-ti place... intelegi ce zic.
Mihay ne-a pus poze numai din fata si laterale, dar Mihay nu ne-ai pus nici o poza din spate la test-drive-ul tau!
Adica hai sa fim realisti.... de la vechiul C4 care era WOW... am ajuns la noul C4 care e :
Mie imi place....
Mie imi place din fata...
E destul de misto...
E naspa
E comun
Urat
Spatele e cam naspa
Dar are un interior super
Pai frazele astea nu caracterizau C4 inainte...
Da stiu, asta se vrea mai premium... shit + fuck + lol [copyright mituc]
Pai in puii mei daca vreau premium de ce sa nu-mi iau B-classe sau Audi A3 ?
Ma uit la C4 - 2 si ma apuca o stare de somnolenta... as trage un pui de somn asa...
BOOORING
Sunt multe de spus dar e duminica, si duminica nu se munceste.
Mai bine imi pun un slide-show cu noul C4 sa trag un pui de somn...
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Tomita scrie:Dragi colegi,
Ma refer aici:
- volan butuc fix
Man...fumase-i ceva cand ti-a venit ideea asta???
Ideea unei petitii este macar sa fie realizabila...macar ipotetic...
Dar in cazul de fata nu o sa se intample niciodata... Designul actual este facut dupa f multe sondaje de piata... trend-uri actuale... costuri de productie... etc
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mihay
- Supermoderator
daca tu crezi ca cineva va schimba o linie de fabricatie ptr aia 40 de fani din Romania ....
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Mai bine le trimitem o cutie ...adica un butoi, cu secretiile salivare (nazale si bronhice...) expulzate de toti cei nemultumiti de cate ceva la c4-ul lor...cu cate un biletel, cu ''urari de bine''...
- injectoare lipite, suspensii proaste, refuzuri garantie, scaune rupte, interior exfoliat, ambreiaje, turbine, volante etc., pret piese de schimb...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
subscriu la spusele lui silviu 
Shadow scrie:Man...fumase-i ceva cand ti-a venit ideea asta???![]()
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- aristotelro
- Numar Inmatriculare: TM-14-BSG
- Nimeni nu s-ar opune sa faci un poll pe internet sau chiar o pagina dedicata pe Facebook.
Vezi cate adeziuni strangi si in cat timp.
Asta e mult mai de impact decat petitia...
Vezi cate adeziuni strangi si in cat timp.
Asta e mult mai de impact decat petitia...
- Tomita
- cre8or
petitie. asta a fost o denumire generica. sa ne strangem la un loc pt o cauza. sa ii anuntam pe citroneli sa revina la stilul inovator, nu sa o ia in jos.
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Nu putem schimba nimic, e o idee infantila. Si nu incerc sa descurajez pe nimeni, sunt doar realista.
Citroen s-a gandit pur si simplu ca excluvismul i-a costat bani si tot ce vor acum e un model care sa tinteasca o alta clasa de cumparatori.
Faptul ca C4 2 este atat de diferit de C4 1 ma face sa-mi apreciez chiar si mai mult masina.
Asta ar trebui sa faceti si voi: bucurati-va de exclusivismul pe care-l detineti acum.
Citroen s-a gandit pur si simplu ca excluvismul i-a costat bani si tot ce vor acum e un model care sa tinteasca o alta clasa de cumparatori.
Faptul ca C4 2 este atat de diferit de C4 1 ma face sa-mi apreciez chiar si mai mult masina.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi