Nu stiu daca cele doua pot fi comparate....Din ce stiu, RT5 este un varf de gama (cu mai multe +++ fata de RNEG), pe cand RNEG este doar un entry level....
Ca posesor de RNEG, pot sa zic ca navigatorul e foarte bun, daca ai harti bune, cum zicea si Vlad de RT5. E foarte precis, nu pierde semnalul (nici in tunel pana acum).
Hartile in schimb, desi sunt aceleasi harti pe care le foloseste si RT5, tot de la Navteq, sunt slabute pentru Romania. In afara de Bucuresti unde e OK si nu am avut adresa sa nu o gaseasca, pentru restul tarii te cam lasa cand ai nevoie....pentru Europa am inteles ca ar fi foarte bune, dar nu le-am testat inca...
Upgrade-ul, cel putin la harti, e simplu. Am avut pana de curand versiunea 2008-2009 la harti, si printr-un search pe internet si copy / paste pe cardul SD am instalat ultima versiune a hartilor 2010-2011 ....sper ca acestea sa fie mai bune, dar nu imi pun baza......nu merg alte harti decat cele originale facute de Navteq daca conteaza acest aspect.
RT5 parca ar mai avea si o intrare video.....

iar rezolutia ecranului e mai mare....
pentru mai multe detalii, daca sti un pic de franceza, poti consulta si
http://www.planete-citroen.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;