Masina zgomotoasa

bizkit1

Masina zgomotoasa

Mesaj de bizkit1 »

Voua cat de zgomotos vi se pare c4. Eu cel putin cred ca este mai mult decat trebuie. Cand merg cu viteza si o las la punctul mort sa mearga ea singura se aude ca trenu. Si motoru e foarte zgomotos. Inteleg ca e pe diesel, dar si pe honda e si deabia ca se aude.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

1. e o greseala s-o lasi in punctul mort;
2. de unde ti se pare ca se aude zgomotul? de la trenul de rulare sau de la motor? Se intelege ca de la motor...

Apoi, nu compara honda diesel cu c4 hdi. Motorul la honda i-cdti e facut tare frumos, are raport de compresie mai mic (parca in jur de 16:1 in loc de dieselurile as'lalte care au undeva in jurul lui 18:1), etc. +ca e alta clasa, are alt antifonaj, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

1. de ce e greseala sa o lasi la punctul mort si sa ruleze ea?
2. Pai de la trenul de rulare. Din moment ce nu ambalez motorul si o las singura de acolo se aude
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

1. Sunt curios si io..
2. Am observat si eu pe autostrada un zgomot destul de suparator de la trenul de rulare insa, avand intensitate variabila in functie de calitatea drumului, am concluzionat ca e de la drum....
Ultima oară modificat Joi Mai 17, 2007 7:50 pm de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

depinde ce intelegi tu prin punct mort... eu inteleg ca e scoasa din viteza, ceea ce inseamna inconstienta totala.
De la trenul de rulare: inseamna ca ai ceva probleme pe la jante/gume Incearca sa pui azot si spune ce si cum, e o diferenta mare. Eu probleme de genul asta nu am, e normal sa se auda, insa nu la modul puternic, zgomotos. Verifica presiunea si toate alea. Ce gume ai in picioare?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

ma ce e rau sa mergi cu 60 pe ora si sa o bagi la pct mort sa o lasi sa mearga ea asa de nebuna??? Zgomotul poate sa se auda cumva si de la rulmenti?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Schimba gumele si o sa se reduca zgomotul! Eu cum mi-am pus alte caucuciuri zgomotul la rulare este mult mai mic...asta daca e drumul bun..
Dar e posibil sa ai si alte probleme...
Ultima oară modificat Joi Mai 17, 2007 7:58 am de către Bogdan, modificat 1 dată în total.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
silvius

Mesaj de silvius »

nu e de la rulmenti, e de la gume in proportie de 90% dupa mine. Incearca cu azotul, nu te costa mult, si vezi la presiune.
Eu nu merg nici in 30 la punct mort. Este periculos rau. Dar ajungem la polemica de la franare ca ce apesi mai intai: ambreiajul si apoi frana sau frana direct si ambreiajul. Lasa motorul in sarcina, nu iti consuma nimic mai mult, insa esti oricand pregatit de orice actiune.
Bine, asa in manual scrie nici sa nu actionezi de mana cat timp mergi :lol: :lol: :lol:

ps. eu am michelin si nu's probleme de genul asta, ce e drept am azot
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

bizkit1 scrie:ma ce e rau sa mergi cu 60 pe ora si sa o bagi la pct mort sa o lasi sa mearga ea asa de nebuna??? Zgomotul poate sa se auda cumva si de la rulmenti?
1. ia-ti dacie cu carburator daca vrei sa faci asa. Mai bine o lasi sa mearga singura in frina de motor, si din cind in cind ii mai corectezi viteza si sigur bagi mai putina motorina.

2. da, eu am avut probleme cu un capat de bara care imi inducea tot felul de vibratii si huruituri. Mergi la service sa-ti verifice capetele de bara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

ma duc sapt viitoare la revizia de 15000 km si o sa le zic sa se uite la tot.
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Am auzit si eu cu lasatul pe liber ca ar fi o problema, dar nu mai stiu de ce.Si eu am un zgomot la ruliu parca vuieste ceva...si am verificat cauciucuri jante rulmenti si nimic nu pare in neregula(bine nu la service ci unde mi-am schimbat cauciucurile).Mentionez ca se aude cu ambele tipuri de cauciuce cele standart cat si cele de iarna...Parca la service mi-au spus ca sunt de la etrieri, dar cei de pe spate au fost schimbati(aia ziceau ca sunt problema) dar pe fata am tot tipul vechi...asa ca pe fata, am un tip de etrier+placuta frana de un fel si pe spate alt fel,ma gandesc ca si cele de pe fata sunt necomforme...
silvius

Mesaj de silvius »

scade viteza de reactie in caz de probleme, simplu, nimic altceva
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Am facut eu split..omul are alte probleme cu masina decat Servo cu motorul oprit!
viewtopic.php?t=604
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu se scoate la punctul mort din mai multe motive si unul important e cel al consumului.
daca se ruleaza cu peste 1500rpm injectia e oprita si se merge doar pe inertie, deci pistoanele sunt invartite de roti prin cadrul axului. si de aceea viteza scade treptat (e fenomentul acela cu pierderea energiei [am un lapsus acum]) pt ca altfel ar fi fost un sistem ideal, unde frictiunea nu creeaza o pierdere a energei, deci s-ar fi mers constant cu viteza aplicata obiectului (bla bla bla bla bla..offtopic)
zgomotul unde l-ai perceput? in oras sau pe drum deschis. pt ca pe drum deschis la viteze mari vantul poate crea zgomot, pt ca oricat de aerodinamic e c4 ttusi tot tre sa se chinuie sa mearga.
daca ai auzit in oras cu geamul deschis incerca sa definesti zona de unde. adica zgomotul provenit de jos de la contactul cu asfaltul (are un sunet specific) sau baraiala a motorului (iar zgomot specific)
daca e zgomot in interior cu totul oprit, iar natura zgomotului. din interior sau exterior.
ca si mie mi se auzea ceva prin spate si nu stiam ce troncane (nu acela specific, ci altul de tip greiere dar f infundat)
aveam in portbagaj ceva si normal ca se plimba cum voia, pe acolo :D
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

se aude de dedesupt si cand pun frana face un wuuuuuuuuuuuum puternic, ca si cum se aude cand opreste un avion.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”