cutia de viteza s-a spart :(

Dadu
Numar Inmatriculare: B 26 C L Z

cutia de viteza s-a spart :(

Mesaj de Dadu »

mda... nici nu stiu ce sa zic... s-a spart cutia de viteze!masina nu e in garantie... deci cutie noua! super !! am sunat la citroen e 3000 de euro :) va rog daca a mai patit cineva asta sa ma ajute si pe mine , ideea e ca trebuie sa gasesc o cutie la dezmembrari ... ideea e ca e ffffff trista situatia , orice sfat il primesc cu bucurie... multumesc
Citroen C4 coupe, 1.6 I 16v, 110 CP, aproape full, Iridis, B 26 C L Z
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: cutia de viteza s-a spart :(

Mesaj de alex82 »

intr`adevar trista situatia... cea mai usoara varianta este la dezmembrari... gasesti destule pe net
nu cred sa mai fii auzit de o problema ca asta la C4 , de aceea daca nu e cu deranj , cum s`a intamplat de s`a spart cutia ??
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ce sfaturi sa primesti la un asemenea ghinion. Ori alta noua daca iti permiti, ori SH.
Prins "spart" eu o iau la propriu, adica a cazut o bucata din carcasa in urma unei lovituri. La cutia lui mai stiu un caz cu diferential defect, dar nu a spart cutia.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

Ghinion de ghinion :angryfire:
Nu ar fi rau sa o studieze un mecanic care se mai si pricepe la asa ceva (cam greu de gasit), poate ai bafta sa fie doar carterul afectat si sa "transplantezi" mecanismele in altul nou sau SH.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

De nebun nu se sparge. Impact exterior la inaltimea aia nu avea cum, exceptind accident. Deci ramine ceva din interior.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

vlad scrie:De nebun nu se sparge. Impact exterior la inaltimea aia nu avea cum, exceptind accident. Deci ramine ceva din interior.
Daca este situatia asta :driveboom nu ramane decat varianta cu alta cutie. Naspa...
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Un rulment sarit face ravagii. Pare rau pentru dauna :(
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

Hoții de la reprezentanță deja miros banii. Cum să iei cutie nouă integral? Practic orice componentă a cutiei se poate comanda separat.

Carcasa, de exemplu:

2206 AL 4,483.74 lei pe original, în cazul meu.

Imposibil să nu fie componente care au scăpat neatinse.

Din păcate, nu cred că o să găsești piese decât originale sau din dezmembrări. Și vei avea nevoie de un mecanic, nu schimbaci de piese care schimbă cutia cu totul.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
Dan_bv
Numar Inmatriculare: BV-09-NCN

Mesaj de Dan_bv »

incearca aici, poate ai noroc..

http://www.dezmembrarimasini.ro/vand-el ... 81567.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.dezmembrarimasini.ro/vindem- ... 69202.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Imi pare rau pentru tine, insa capul sus si sigur se gaseste o solutie accesibila.
Sa auzim de bine!
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud

Mesaj de Dadu »

am cautat aici pe dezmembrari, am gasit un c4 , care il au dezmembrat, insa va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva raspunsuri:
-daca masina dezmembrata avea volanul pe dreapta se poate monta pe a mea care are volanul pe stanga?
-daca masia dezmembrata are motorizare diesel si a mea benzina se potriveste?

uitati aici anuntul la care am gasit masina, e un tip catalin din cate am inteles a fost si pe forum aici, ca mi-a zis de aiurica, totusi as vrea sa iau legatura cu aiurica sa vad ce zice si el (daca ma poate ajuta cineva cu numarul lui)

http://www.dezmembrarimasini.ro/dezmemb ... 34409.html" onclick="window.open(this.href);return false;

acolo scrie ca citroenul este vtr +, tipul la telefon mi-a zis ca citroenul dezmembrat are aceeasi motorizare ca a mea adica 1.6 benzina... asta inseamna vtr +?

va multumesc mult celor care m-au ajutat
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Cutia de viteze de la 1.6 HDI - Diesel, din cate cunosc, este diferita fata de cutia de la motorul 1.6i - benzina.

Iar legat de Catalin autocars, imi amintesc ca au fost cateva voci nemultumite, persoana dand ceva dovada de neseriozitate.

Ma rog, mai bine asteapta sa iti trimita raspuns cei avizati :) .
Ultima oară modificat Mie Mai 04, 2011 9:40 am de către Juliu, modificat de 2 ori în total.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

-N-are importanta ca are volan pe dreapta,cutia este montata la fel ca si la a ta.
-Cutia de pe diesel nu se potriveste pe masina ta.
-VTR+ este un nivel de echipare,gen clima,jante,volan piele...nu mai stiu care era configuratia atunci,insa nu are legatura cu cutia de viteze.

Da-ne mai multe detalii,cum s-a intamplat cu cutia,cum a ajuns sa se sparga?La ce bani ai gasit in dezmembrari?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Dadu

Mesaj de Dadu »

am avut un accident frontal in ianuarie, cred ca de acolo. ideea e ca au fost afectate capetele de lonjeroane, ma gandesc ca e posibil sa se fi fisurat de atunci. din cate am inteles de la cei de "La service" unde am masina, a fost sparta din interior, astazi o sa se duca tata pe acolo sa vada care e treaba (ma duceam eu dar sunt cu biroul cu munca asta e). Iar tipul asta Catalin mi-a zis ca cere 450 euro pe ea, masina avand undeva pe la 60 si ceva de mii de km.

cum s-a intamplat.

mergeam seara cu ea, am vrut sa fac o intoarcere brusca pe celalalt sens, cand am auzit un sunet ca de arc intins la maxim, (nu stiu cum sa il reproduc aici). a doua zi am fost cu ea la service sa vad daca masina e apta pentru un drum pana la mare, baietii au spus ca e ok, am plecat cu ea de la service si imediat se auzea toc toc toc toc constant. Sunetul se auzea dupa ce depaseam viteza de 20 de km / h. M-am oprit sa vad ce e, si am vazut ca pierdea ulei din dreptul cutiei. :-?? cam atat
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Ia-ti cutie pt motorul tau,din cate vad 1.6 benzina,cea de disel nu se potriveste.Tipul cu dezmembrarile parca de diesel are.

Uite aici un nr de tel al unuia care un benzinar ca al tau la dezmembrat,poate mai are si cutia,rulajul parca era in jur de 40.000,dar il suni si vezi tu :0721.616.001(e din Pitesti)
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Dadu

Mesaj de Dadu »

multumesc mult frate :*, am sunat la el, a zis ca revine cu un telefon sa imi zica daca o mai are si la ce bani. catalin de la dezmembrari corabia mi-a zis ca e motorizarea ca a mea... tu sti sigur ca e diesel?
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”