Salut,
Aveti idee la cati KM sau ani se schimba cureaua de accesorii. Masina mea este din Aprilie 2006 si nu am cunostinte sa fi fost schimbata vreodata, iar in momentul de fata am 76.000 km.
La cati KM se schimba cureaua de accesorii
- cristi.ionescu
- Numar Inmatriculare: B-51-CDJ
La cati KM se schimba cureaua de accesorii
Citroen C4 Berlina 1.6hdi
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: La cati KM se schimba cureaua de accesorii
se schimba cand prezinta semne de uzura. nu cred ca este un numar fix de km la care se schimba. eu am 90.000 km, din iunie 2006, tot 1.6 hdi si n-am schimbat-o pana acum. probabil se schimba odata cu distributia, daca nu se rupe pana atunci.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Eu am schimbat-o acum la 67.000,cureaua nu era f uzata insa intinzatoru facea ca moneda cand da sa se opreasca pe plan orizontal
.Eu zic sa vi le schimbati,nu e grav daca se rupe insa neplacut daca va lasa cine stie pe unde.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
DanielStefan
- Numar Inmatriculare: B 50 WWF
Si eu am schimbat-o odata cu distributia la 90.000 km, ca sa stau linistit.
- cristi.ionescu
Multumesc baieti.
Pai dupa ce o sa schimb discurile si placutele pe fata si apoi anvelopele o sa ma pregatesc si de schimbul acestei curele.
Pai dupa ce o sa schimb discurile si placutele pe fata si apoi anvelopele o sa ma pregatesc si de schimbul acestei curele.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Vezi de care ai ca sint 2 la 1,6 HDI. E una elastica care se schimba cu ajutorul unor dispozitive speciale si normala care se schimba cu ajutorul unui levier.
- cristi.ionescu
Mersi Vlad
Mi-a spus si mie un prieten sa ma interesez.
momentan mi-am luat discurile si placutele de la Vlad - Coasta de Est si abia astept sa le montez ca am un zgomot deranjant pe dreapta.
Oricum poate o sa ma ajute Mugurel (tot respectul pentru lucrurile bune auzite pe forum
) pentru ca ma gandesc sa imi fac revizia la el in luna Iunie si cu aceasta ocazie sa mai rulez cateva verificari la masina.
Mi-a spus si mie un prieten sa ma interesez.
momentan mi-am luat discurile si placutele de la Vlad - Coasta de Est si abia astept sa le montez ca am un zgomot deranjant pe dreapta.
Oricum poate o sa ma ajute Mugurel (tot respectul pentru lucrurile bune auzite pe forum