C4 modelul nou -2011

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
raventorrent

C4 modelul nou -2011

Mesaj de raventorrent »

:hi :drive
Am un C4 1.6 120 cp benzina an 2011 si as fi interesat de cine mai are c4 din acelasi an(motorina sau benzina) ca sa schimbam pareri ,idei,etc.(Ce consum ati reusit sa scoateti,viteza maxima,tuning daca a facut cineva tuning la motor(evacuare ,admisie ) etc)
:hi
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: C4 modelul nou -2011

Mesaj de simply the lex »

Salut din nou,

Mai sunt cativa useri,putin momentan care au noul C4,daca rasfoiesti forumul o sa ii gasesti cu siguranta.Pune poze cu masina,o descriere,o parere.

Bine ai venit printre noi !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
raventorrent

Mesaj de raventorrent »

simply the lex scrie:Salut din nou,

Mai sunt cativa useri,putin momentan care au noul C4,daca rasfoiesti forumul o sa ii gasesti cu siguranta.Pune poze cu masina,o descriere,o parere.

Bine ai venit printre noi !
Poze o sa pun in curand.

Ca parere ,deocamdata am o parere buna privind :
-consumul , care la motorul de 1.6 120 cp este unul acceptabil.De exemplu consumul mediu pe un drum Romania-Grecia (plus plimbat acolo 1200 km) in total aprox 3400 km a fost de 6.2.(masina era noua atunci aveam doar 1000 km facuti cu ea inainte sa plec ,acum ma gandesc ca ar mai fi scazut consumul putin) Eu pana acum am folosit benzina de 100 de la OMV -am inteles ca asta ar trebui folosita fiind motor euro5(nu stiu sigur daca este o regula dar oricum merge mai bine cu ea).
-Am un prieten care are vechiul model de c4 si se observa in mers o izolare fonica imbunatatita la noul model .
-suspensiile sunt mai rigide la vechiul model decat la acesta si la cel nou se simt mai tari atunci cand masina este mai incarcata.
-la noul model exista avantajul cu "unghiul mort"-oglinzile fiind amplasate si construiet de asa natura incat se vede foarte bine in ele acoperind o suprafata vizuala mai mare.
-in panta ,la apasarea pedalei de frana, exista oferit prin constructie un timp de 2.5- 3 sec in care masina este franata automat, deci in panta nu mai esti nevoit sa o ti la punctul mort cu ambreiajul .
-exista farurile smart care se aprind in curbe sau la virarea brusca catre o anumita directie-pe moment sunt interesante probabil pe viitor o sa creeze probleme datorita senzorilor(sper sa nu fie cazul :shock: )
-faruri de ceata cu functie de iluminare in intersectie.
-ca viteza eu am mers cu 170 dat fiind faptul ca masina era noua si nu am vrut sa o solicit prea mult dar din cate mi-am dat seama nu era foarte solicitata la acea viteza.

Cam atat deocamdata :applause
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

C4 modelul nou -2011

Mesaj de Bogdan »

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Asteptam si poze si un jurnal de bord!

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Bine ai venit printre noi si sa stapanesti sanatos fara probleme robotelul :hi
Asteptam pozele si cam ceea ce ti-ai propus sa modifici la ea (doar daca vrei modificari)
raventorrent scrie: -faruri de ceata cu functie de iluminare in intersectie.
care-i treaba cu farurile de ceata si cum se manifesta? (la proiectoare cred ca te referi)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
raventorrent

Mesaj de raventorrent »

commandorsteel scrie:Bine ai venit printre noi si sa stapanesti sanatos fara probleme robotelul :hi
Asteptam pozele si cam ceea ce ti-ai propus sa modifici la ea (doar daca vrei modificari)
raventorrent scrie: -faruri de ceata cu functie de iluminare in intersectie.
care-i treaba cu farurile de ceata si cum se manifesta? (la proiectoare cred ca te referi)
da la proiectoare-in carte sunt trecute ca faruri de ceata- :wink:
commandorsteel
PowerSteel

si ce fac ele in intersectie?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

cred ca se aprind in functie de cum virezi faci stg se aprinde cel din stg faci dreapta se aprinde dreapta fain:D
commandorsteel
PowerSteel

aha, deci se aprind la curbe, in genul farurilor directionale
ImagineImagine
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Functia "cornering" :P
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

C4 modelul nou -2011

Mesaj de Bogdan »

Este dotare standard pana si versiunea de baza are aceasta functie! E interesanta la parcari noaptea :)

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
f1gio
Numar Inmatriculare: E8344FWZ

C4 modelul nou -2011

Mesaj de f1gio »

Functia "cornering light" funtioneaza la viteze mici de máximum 30km/h si nu face altceva decat sa aprinda proiectorul dreapta/stanga depinde de directia care se doreste.Este o functie care pe un drum de multe curbe,unele mai inchise ajuta mult la fel si la parcare unde raza de lumina se extinde mult mai mult.In definitiva un lucru bun de ajutor ptr conducatorul auto.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk
raventorrent

Mesaj de raventorrent »

Bogdan98 scrie:Functia "cornering" :P
farurile sunt smart si au si functia cornering,in plus de aceasta functie cara ajuta la parcari si la virari ,curbe etc,exista si aceea de aprindere a lor in intersectie cu ajutorul unor senzori amplasati pe lateral :applause

http://www.citroen.ro/Resources/Content ... NoulC4.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; uitati un link aici unde se specifica acest lucru.

Sincer sa va zic eu le-am dezactivat din computer,pentru ca nu de putine ori mi s-a intamplat sa primesc blitz-uri ca i-am orbit pe diversi soferi,le folosec doar in afara unde chiar ajuta in momentul in care esti in curbe in zone in care carosabilul nu este foarte bine marcat.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Prin functia smart si cornering te referi la bixenon directional ? Nu am auzit de denumirea care o dai tu si PDF-ul pus de tine nu m-a lamurit.
De proiectoare stiu ce functie au.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

raventorrent scrie::hi :drive
Am un C4 1.6 120 cp benzina an 2011 si as fi interesat de cine mai are c4 din acelasi an(motorina sau benzina) ca sa schimbam pareri ,idei,etc.(Ce consum ati reusit sa scoateti,viteza maxima,tuning daca a facut cineva tuning la motor(evacuare ,admisie ) etc)
:hi
Salutare. ce culoare spusesi ca este? A mea e 2011,e alba si e diesel.
Nivel de dotare Seduction plus pachete de optionale.
Am 22000km in 6 luni. autonomie maxima 1100 km. cel mai mic consum a fost de 3,9 ruta Sinaia Cta, nu pe A2 ci pe DN2.
Cel mai mare fu de 6,2 in oras. AC la diesel e o cantitate neglijabila, nu se simte.Top speed a fost de 191 km/h incarcata full. ma alergam cu un hyundai crdi si 201 km/h singur ma fugaream la vale cu un bmw.
Foarte multumit. nu am mai avut citroen si nu stiu daca o sa mai iau.poate C5.sau altceva cu motor PSA diesel. sunt fan.
Dotari girla, cata frunza si iarba.
Asteptam discutii!
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”