il incadreaza la '' tre' sa avem si noi unu' ca tot ne au imprumutat partenerii de la Mitsu platforma ASX''...trebuia sa existe langa 4008( ca citroenist convins o zic cu regret, 4008 arata mai in regula decat Aircross, mai dintr o bucata ...).Aircross e destul de ciudat ( pare chinezesc botul imi aminteste de o strutocamila facuta de diviza chineza a Citroen ),misto luminile diurne verticale( clar deja semnatura)linia laterala identica la toate 3 ( ASX C4Aircross si 4008 cu plus pentru ''inventia''DS3 -ista cu gemuletul de la montantul spate).... E o nisa de <mini SUV compact de oras care prinde afara foarte tare...probabil si in tara a prins ASXul...dar intrebarea e ce face DS4 ...mixul de crossoverash ,compacta sportiva cu miniSUV garda inaltata si echipare de top? nu se vor intersecta ca si utilitati ca masini de oras si nu se vor canibaliza ....chiar si ca pret...cred ca se vor invarti amandoua in aceeasi plaja 20-30 k....
Aiurica scrie:dar ce a impresionat c crosser?
pt ca era pajero cu chevroane?
pajero?

e vorba despre fratele Outlander sa nu traim in greseala...
P.S. cred ca poate fi trecuta la masini de serie ca de anul viitor va intra la vanzare.....