Mare nelamurire
-
hmirceah
- Numar Inmatriculare: TM-13-HGH
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Mare nelamurire
Asa este la toate C4-urile! Fusese dezbatuta problema la un moment dat si pe aici, foloseste cumva functia search!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Intradevar, asta e valabila pentru toate C4. Probabil pe partea cealalta s-ar fi montat pt masinile cu volan pe dreapta
. Oricum habar n-am ce rol are bara aia acolo...
@Bogdan - si in functia search, cum sa caute omul?
"bara pe o parte si pe una nu" ? 
@Bogdan - si in functia search, cum sa caute omul?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu stiu
..de aceea am zis "cumva" poate gaseste totusi topicul acela cu explicatii 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- rkluivert
- Numar Inmatriculare: MS 10 CHT
am ras cu lacrimi
, buna asta cu search-u
rkluivert' s C4 - 1.6 hdi uanhandrad&ten
- danutz_enache_2006
- Numar Inmatriculare: TR-88-KHE
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu are treaba cu cutia de viteze. Acel tirant e pe partea volanului; pe stinga pt masinile cu volan pe stinga si pe dreapta pt masinile destinate Angliei de exemplu. Nu stiu care e logica, daca exista vreuna.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Vlade ia vezi ma cat costa tirantu' asta? Sa mor daca nu i-as pune si in partea-ilalta.Una ca imi plac simetriile si a doua sa moara dusmanii ca ei au masini "defecte"
.Nu vad ce as putea strica/modifica in comportamentul/dinamica masinii.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Mai da-l draq, poate avea doua scopuri:
1. rigidizare caroserie, tren rulare (nu-mi dau seama din poza ce fixeaza)...
2. protectie planetara sau ce mai e acolo...poate chiar protectie picioare sofer in caz de impact frontal, draq stie ce fier se ducea pe la glezne in caz de impact, fara bara aia...
Cred ca daca te uiti pe denumirea ''fierului'' iti dai seama, ca francezii astia le cam denumesc sugestiv.
Nu cumva intareste suportul bratului ?
1. rigidizare caroserie, tren rulare (nu-mi dau seama din poza ce fixeaza)...
2. protectie planetara sau ce mai e acolo...poate chiar protectie picioare sofer in caz de impact frontal, draq stie ce fier se ducea pe la glezne in caz de impact, fara bara aia...
Cred ca daca te uiti pe denumirea ''fierului'' iti dai seama, ca francezii astia le cam denumesc sugestiv.
Nu cumva intareste suportul bratului ?
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
De stricat nu strica; va consolida cadrul de sasiu. Dar sigur o sa te razgindesti cind auzi cit costa.

Reperul 6, cod 350854, pret: 165.54 RON
Reperul 71, cod 693509, pret: 3.14 RON x 2buc.

Reperul 6, cod 350854, pret: 165.54 RON
Reperul 71, cod 693509, pret: 3.14 RON x 2buc.
Ultima oară modificat Mar Oct 25, 2011 11:12 pm de către vlad, modificat 1 dată în total.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Avind in vedere ca se monteaza doar pe partea volanului nu vad nici o logica. Ce treaba are cu directia ? Daca era de rigidizare a cadrului fata de sasiu de ce nu a pus pe ambele parti ?!
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Tirant acoustique de longeron http://cgi.ebay.fr/Tirant-acoustique-de ... 1e67176326" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ces dispositifs appelés "tirants" sont utilisés notamment pour améliorer le confort vibratoire et acoustique des véhicules par amortissement des vibrations. En effet, les vibrations du moteur et des trains induisent des excitations mécaniques dans la caisse du véhicule. Ces dernières excitent des modes globaux de la caisse pour des basses fréquences. Ainsi, les excitations mécaniques de la caisse influent fortement sur le comportement routier et le confort du véhicule.
Les tirants utilisés, pour contrôler ces modes globaux, sont placés au niveau du soubassement du véhicule. Ils relient différentes pièces du soubassement de façon à rigidifier le véhicule et à amortir les vibrations."
"Ces dispositifs appelés "tirants" sont utilisés notamment pour améliorer le confort vibratoire et acoustique des véhicules par amortissement des vibrations. En effet, les vibrations du moteur et des trains induisent des excitations mécaniques dans la caisse du véhicule. Ces dernières excitent des modes globaux de la caisse pour des basses fréquences. Ainsi, les excitations mécaniques de la caisse influent fortement sur le comportement routier et le confort du véhicule.
Les tirants utilisés, pour contrôler ces modes globaux, sont placés au niveau du soubassement du véhicule. Ils relient différentes pièces du soubassement de façon à rigidifier le véhicule et à amortir les vibrations."
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Mare nelamurire
Bravo vmeremia 
Cu asta am lamurit problema.
Traiasca google translate.
Aceste dispozitive numite "bare" sunt utilizate în special pentru a îmbunătăţi confortul acustic şi vibraţiile de vehicule amortizare a vibraţiilor. Într-adevăr, vibraţia motorului şi trenuri induce excitatiilor mecanice în corpul vehiculului. În modurile recente excita global al fondului pentru frecvenţele joase. Astfel, excitaţiile mecanice ale corpului au o influenţă puternică asupra plimbare şi confort al vehiculului. Tije folosite pentru a controla aceste moduri la nivel mondial sunt plasate la baza vehiculului. Ei conecta diferite părţi ale bazei, în scopul de a întări vehiculului şi umezi vibraţii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cu asta am lamurit problema.
Traiasca google translate.
Aceste dispozitive numite "bare" sunt utilizate în special pentru a îmbunătăţi confortul acustic şi vibraţiile de vehicule amortizare a vibraţiilor. Într-adevăr, vibraţia motorului şi trenuri induce excitatiilor mecanice în corpul vehiculului. În modurile recente excita global al fondului pentru frecvenţele joase. Astfel, excitaţiile mecanice ale corpului au o influenţă puternică asupra plimbare şi confort al vehiculului. Tije folosite pentru a controla aceste moduri la nivel mondial sunt plasate la baza vehiculului. Ei conecta diferite părţi ale bazei, în scopul de a întări vehiculului şi umezi vibraţii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Pt ca structura nu cred ca e chiar simetrica, pe fata (incluzand si piesele montate pe caroserie in compartimentul motor)... Au vezut ei ca e nevoie de ''intaritura '' aia...vlad scrie:Avind in vedere ca se monteaza doar pe partea volanului nu vad nici o logica. Ce treaba are cu directia ? Daca era de rigidizare a cadrului fata de sasiu de ce nu a pus pe ambele parti ?!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
-
hmirceah
- Numar Inmatriculare: TM-13-HGH
Totusi trebuie pe ambele parti sau numai pe o parte, ca nu prea sunt lamurit.