Am niste intrebari pt. posesorii de C4 legate de fiabilitate/costuri. Ca si suspensii cum e pe drumurile noastre? probleme comune la 1.6hdi exista? Volanta, turbo, etc, pica des? Eu merg in jur de 30.000km anual, ma intereseaza un diesel economic si cu transmisie automata. De actuala mea masina sunt multumit, eu am un stil de condus destul de "energic", as vrea sa stiu daca sunt oameni in club care au C4 automat, vreau sa stiu daca e o cutie de viteze fiabila, avand in vedere ca eu o sa cumpar masina sh din germania (vreau sa evit samsarii din ro care au C4 din 2007 cu 80.000km
Deci sa scurtez:
Cum sta cu fiabilitatea transmisiei automate?
Cum e fiabilitatea volantei cu masa dubla? Cat costa inlocuirea ei?
Cum sunt partile de la directie ca si fiabilitate? (caseta directie, bucse, pivoti, brate, etc)
Exista kituri de suspensie sport pt C4? As inlocui suspensia cu ceva sport, -30mm.
Probleme de natura electrica / electronica exista?
Eu nu am mers pana acum niciodata cu un C4, chiar nu stiu cum e ca si materiale, tinuta de drum, vizibilitate. As fi interesat de un drive test, dar nu cunosc pe nimeni posesor de Citroen. Nu ma feresc de masini frantuzesti / italienesti sau orice altceva decat cele nemtesti pt ca din punctul meu de vedere mitul fiabilitatii germane a picat demult
M-am uitat de preturi pt. consumabile la autokarma, nu sunt mari, am studiat si cum e cu rulmentii, care la Alfa sunt scumpi rau, la Citroen sunt ieftini, distributia nu stiu cat costa, dar nu cred ca e scumpa. Deci ca si costuri de intretinere e totul e in regula, nimic de speriat, important e cat de des se strica
In speranta ca nu ma veti trimite sa citesc pe alte topicuri, va multumesc in avans si bine v-am gasit