huruit roata fata
-
bizkit1
huruit roata fata
Salut. De ceva timp in mers imi huruie o roata fata. zgomotul incepe de pe la 40 km in sus si se aude din ce in ce mai tare. daca trag de volan dreapta zgomotul se mai domoleste. a mai patit careva chrstia asta si poate sa imi spuna care ar fi problema? multumesc
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: huruit roata fata
daca se amplifica la accelerare, eu zic ca-i de la rulment 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Daca huruitul creste in frecventa odata cu viteza si nu cu turatia si in plus scade in intensitate cind virezi intr-o parte e rulemntul unei roti.
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Ca sa nu mai deschid un alt topic, voi posta aici.
Le fel se aude si la mine un huruit pe puntea fata. Am fost la 2 service-uri si am primit 2 diagnostice: la unul au spus ca e amortizorul dus si la alt serice au spus ca trebuie inlocuita planetare. Zgomotul se aude doar cand iau curbele cu viteza mica si pe drum denivelat. Masina are 66000km.
Ce sa inlocuiesc? Sa ma duc si la al treilea service?
Le fel se aude si la mine un huruit pe puntea fata. Am fost la 2 service-uri si am primit 2 diagnostice: la unul au spus ca e amortizorul dus si la alt serice au spus ca trebuie inlocuita planetare. Zgomotul se aude doar cand iau curbele cu viteza mica si pe drum denivelat. Masina are 66000km.
Ce sa inlocuiesc? Sa ma duc si la al treilea service?
-
dimabogdan
Pai la planetara dusa se aude un pacanit sacadat cand iei curbele, nu huruit.Huruitul e clar de la rulment, am avut eu de 3 ori problema asta, dupa ce m-a lovit un Matiz in roata.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
citizenx
Pana la urma era de la o bieleta. Dar am schimbat si amortizoarele, ca oricum erau cam duse. 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
care bieleta?citizenx scrie:Pana la urma era de la o bieleta.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Antiruliu sau de caseta-directie
Astea nu huruie,cred ca din cauza verbului asta ne gandeam toti la rulment.Bielele zdrangane,cloncane etc ...
Astea nu huruie,cred ca din cauza verbului asta ne gandeam toti la rulment.Bielele zdrangane,cloncane etc ...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
citizenx
Era de la bara stabilizatoare. La zgomote nu prea ma pricep, nu am ureche "muzicala" 
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Da,aia antiruliu deci.
Am patit si eu similar mai demult,face urat tare.
Am patit si eu similar mai demult,face urat tare.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- vladut_v
Asadar, biletela bara stabilizatoare fata se mai numeste si bieleta antirului ?!
Iar nu stiu, la inlocuirea ei (partea stanga), este necesara refacerea geometriei ?
Iar nu stiu, la inlocuirea ei (partea stanga), este necesara refacerea geometriei ?
C4 1.6i 16V Berlina
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Sunt doua tipuri de bielete: de directie si antiruliu (din cate stiu).
Daca o inlocuiesti pe aia antiruliu, nu trebuie refacuta geometria. Cand o schimbi pe aia de directie trebuie...
Daca o inlocuiesti pe aia antiruliu, nu trebuie refacuta geometria. Cand o schimbi pe aia de directie trebuie...
-
mury
- Numar Inmatriculare: B-09-CXL
Salutare,
O problema asemanatoare am si eu si banuiesc ca ar fi planetara.
In mers drept nu se aude, nu huruie, nu troncane, decat cand dau in gropile patriei, dar se aude din spate ( am un amortizor dus )
Insa atunci cand iau o curba la dreapta si mai prind si ceva denivelari troncane sub picioarele mele de zici ca se rupe. Am fost la service s-au uitat baieitii pe sub si mi-au schimbat doar o bieleta antiruliu care era un pic slabita. Nu au mai gasit nimic. Au mai zis a ar fi posibil un pivot dar nu se simte, asa ca nu are sens sa-mi ia banii pentru ala.
Daca aveti vre-o idee va rog sa ma ajutati cu un sfat ( mai ales daca ati patit si voi asa ceva )
Masina are 94.000 km. Atentie se aude troncanit, nu huruit.
Multumesc,
O problema asemanatoare am si eu si banuiesc ca ar fi planetara.
In mers drept nu se aude, nu huruie, nu troncane, decat cand dau in gropile patriei, dar se aude din spate ( am un amortizor dus )
Insa atunci cand iau o curba la dreapta si mai prind si ceva denivelari troncane sub picioarele mele de zici ca se rupe. Am fost la service s-au uitat baieitii pe sub si mi-au schimbat doar o bieleta antiruliu care era un pic slabita. Nu au mai gasit nimic. Au mai zis a ar fi posibil un pivot dar nu se simte, asa ca nu are sens sa-mi ia banii pentru ala.
Daca aveti vre-o idee va rog sa ma ajutati cu un sfat ( mai ales daca ati patit si voi asa ceva )
Masina are 94.000 km. Atentie se aude troncanit, nu huruit.
Multumesc,
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
O parere pot sa imi dau eu, dar cazul este de la un Ford Focus. In curbe, si mai ales daca masina era sub-turata, luam viraj stanga de ex, si acceleram se auzea un zgomot ca si cum ar patina doua roti dintate, dar era foarte amplificat, schimbat capetele de la planetare, asa au zis cei din service, ca nu e nevoie de toata planetara. Zgomotul a disparut. Iti recomand sa mergi la un service foarte priceput si sigur de rezolva. 
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
daca se aude in partea ia de stanga e suportul de la cutia de viteze. acesta se gaseste sub suportul de baterie
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare