IGO
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
IGO
Cum sint mai multe topicuri deschise ai un amalgam de informatii am zis sa deschid un topic special pt IGO.
Are cineva radarele fixe din Romania, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Grecia ?
Ce versiuni de harti mai folositi ?
Ceva POI-uri pt tarile mai sus mentionate ?
Are cineva radarele fixe din Romania, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Grecia ?
Ce versiuni de harti mai folositi ?
Ceva POI-uri pt tarile mai sus mentionate ?
- florinhh
Re: IGO
eu am folosit pentru romania http://www.pdiromania.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6i 16v 110cp
- mikepop
- Numar Inmatriculare: OT05AMP
Eu am pe DVD harta full Europa, nu am verificat exact sa vad exact tarile.
Este vorba de IGO 2011 pentru Android. Nu am folosit-o prea mult... am pus-o pe telefon si am probat-o un pic prin oras... ( Slatina ) si era foarte detaliata
Este vorba de IGO 2011 pentru Android. Nu am folosit-o prea mult... am pus-o pe telefon si am probat-o un pic prin oras... ( Slatina ) si era foarte detaliata
Zambeste! Maine poate fi mai rau!
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007
C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007

C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si eu am harta Europei, pe tari, dar nu am radarele fixe pt Grecia si tarile de tranzit pina acolo si POI-urile nu sint cele mai detaliate. Vestul Europei deocamdata nu ma intereseaza ca nu mi se arata prea curind drum pe acolo.
- aristotelro
- Numar Inmatriculare: TM-14-BSG
Are cineva si un link pantru hartile alea? Poate-poate...
-
spooky
- Numar Inmatriculare: B-112-UFO
Te pot ajuta eu marti, cand ajung in Bucuresti.
Poti cauta pe torente hartile făcute de TopMap, care sunt cele mai detaliate pentru Romania. Ultima versiune e 2012.04 (Q2) scoase prin iulie. Nu are inca A3, dar curand o sa apară o versiune actualizată. Pentru detalii intrați pe http://www.naviextras.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Poti cauta pe torente hartile făcute de TopMap, care sunt cele mai detaliate pentru Romania. Ultima versiune e 2012.04 (Q2) scoase prin iulie. Nu are inca A3, dar curand o sa apară o versiune actualizată. Pentru detalii intrați pe http://www.naviextras.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
C4 1.6 HDi 110CP SX, gris fer, 299.000 km din 07/2006
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
Mitsubishi Pajero Sport GLS 2.5TD din 2003 - expeditii offroad
Radioamator YO3INP - Yeasu FT-8900 + antena fixa
Statie CB President Harry III ASC + antena fixa
INFOCON, RUFOn, UFOpedia, Statie Meteo
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Pai ce harti ai tu fara A3, ca ale mele Navteq de pe IGO are.
Acum m-am uitat, nici Navteq nu o are pe toata. Nu are portiunea Turda-Campia Turzii.
Aristotelo, o sa incerc sa ti le trimit eu pe astea de-s probate deja. Vb cind te vad pe facebook.
Acum m-am uitat, nici Navteq nu o are pe toata. Nu are portiunea Turda-Campia Turzii.
Aristotelo, o sa incerc sa ti le trimit eu pe astea de-s probate deja. Vb cind te vad pe facebook.
- aristotelro
Multumesc tuturor pentru bunavointa si info.
Ast-vara am descarcat Tom-Tom (pentru concediu in Grecia, IGO Android) si am avut neplacuta surpriza ca la Romania si Serbia sunt cam prea GENERALE. In Serbia vedeam doar autostrazile si cateva drumuri nationale.
Deci o sa schimb... Daca aveti linkuri e superb.
Vlade, mersi pentru intentie. O sa dau un privat pe fb.
Ast-vara am descarcat Tom-Tom (pentru concediu in Grecia, IGO Android) si am avut neplacuta surpriza ca la Romania si Serbia sunt cam prea GENERALE. In Serbia vedeam doar autostrazile si cateva drumuri nationale.
Deci o sa schimb... Daca aveti linkuri e superb.
Vlade, mersi pentru intentie. O sa dau un privat pe fb.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Tot vara asta am folosit aceste harti pina in Grecia si peste tot au fost foarte detaliate. O singura belea am avut. La dus, in Serbia, inainte de a trece Dunarea, ma baga pe un drum blocat si insista sa intru pe acolo. Dar daca opresti, studiezi harta si alegi ruta ocolitoare iesi din belea. In rest pina in Grecia, pe insula si inapoi nu am avut nici o treaba.
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
aristotelro, am Navteq 2011.q4 (maps+poi). daca nu rezolvi cu altele fa un drum pana in Mecanica cu un stisk de 2 gb si le iei pe astea.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
daca spune ca-n Serbia are doar drumurile principale inseamna ca nu are Navteq 2011.q4
Acu' i-am da drumul, am bagat un sat la intamplare (Alibunar) si vad ca are nume la toate stradutele din sat.
Zicea aristotelro ceva de TomTom. Foloseste aceasi harti cu Igo?
Oricum, daca au aparut harti mai noi, 2012, vreau si eu linkul
Acu' i-am da drumul, am bagat un sat la intamplare (Alibunar) si vad ca are nume la toate stradutele din sat.
Zicea aristotelro ceva de TomTom. Foloseste aceasi harti cu Igo?
Oricum, daca au aparut harti mai noi, 2012, vreau si eu linkul
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Hartile TomTom erau varza si cu ele a mers in Grecia. Ulterior si-a facut rost de Navteq 2011 Q4; cel putin asa am inteles din ce am vb cu el azi.
- aristotelro
E cum spune Vlad. Am Navteq pe 2011, dar credeam ca au aparut pe 2012.
Ast-vara, cand sa plec in concediu, fac prostia sa schimb Navteq cu Tomtom, ca zicea cineva ca sunt mai detaliate pe Grecia.
Si asta e adevarat: tomtom in Grecia sunt excelente: parca nu se gandea atata la noduri precum Navteq (daca stiti autostrada aia de la Salonic spre Sythonia, coborarea de pe ea a fost cam problematica cu Navteq, nu insa cu Tomtom).
In Serbia insa, pe Tomtom nu am vazut nimic pana la Smederevo. Noroc ca stiam drumul.
Deci asta a fost experienta. Mersi tuturor ca sunteti foarte saritori. Deci Navteq 2012?
Ast-vara, cand sa plec in concediu, fac prostia sa schimb Navteq cu Tomtom, ca zicea cineva ca sunt mai detaliate pe Grecia.
Si asta e adevarat: tomtom in Grecia sunt excelente: parca nu se gandea atata la noduri precum Navteq (daca stiti autostrada aia de la Salonic spre Sythonia, coborarea de pe ea a fost cam problematica cu Navteq, nu insa cu Tomtom).
In Serbia insa, pe Tomtom nu am vazut nimic pana la Smederevo. Noroc ca stiam drumul.
Deci asta a fost experienta. Mersi tuturor ca sunteti foarte saritori. Deci Navteq 2012?