Salut!
1. Iti trebuie un furtun cu mufe, exemplu
mufa
2. Trebuie ca pompa aparatului de spalat cu presiune sa fie din metal si nu din plastic. Din cauza de durabilitate si apa cu calcar
3. Eu am un black and decker la care cu greu gasesti accesorii. Am doua varfuri de lance iar pe al doilea am dat in jur de 80 de lei in timp ce intreg aparatul am dat 350. Desi apartul pe care il am eu dezvolta 110 bari nu inlatura murdaria de pe masina dintr-o simpla trecere. Al meu a venit cu un rezervor de imprastiere a detergentului destul de util. Folosesc detergent auto care contine si ceara, eventual Turtle Wax. Intre timp mi-am cumparat si un dispozitiv pentru spuma activa de la Karcher. Dar pentru asta imi trebuie o mufa adaptoare (35 lei la Bricostore) si evident, spuma activa.
4. Eu as cumpara ceva de la
Karcher deoarece accesoriile si solutiilor lor se gasesc in fiecare hipermarket de bricolaj si diferenta de pret nu e asa mare.
Revin cu cateva fotografii ale utilajului.
Asta e rezervorul pentru spuma activa achiztionat recent. Pret: 80 lei, in magazin 120. Eu cica l-am luat SH, e folosit de 3 ori...
Masinaria de spalat
Masinaria de spalat
Duza achizitionata ulterior, se poate regla jetul de apa de la punctiform la "spatula"
Asta e duza originala. Tot la ea atasez bidonul de detergent
Duza originala imprastie apa circular
Exemplu de mufa care intra in masina de spalat
Caracteristici tehnice
Adaptorul pentru rezervorul de detergent. Eu folosesc o sticla de 0,5L deoarece gatul de la bidonul original nu are filetul bun.
Samponul asta il folosesc acum. Se consuma cam 400ml la un C4 si vreo 300ml la un C3