Am revenit cu un review : am fost astazi dmineata la ora 8 la Radacini(dupa cum m-am programat telefonic ieri) si baietii ma asteptau ca sa se apuce de masina. A bagat masina pe elevator si a inceput sa demonteze la ea. Cand a ajuns la cutie si a dat-o jos ce sa vedeti : rulmentul meu de presiunea era praf, adica cand a dat jos cutia au cazut singure toate bilele din el si el era facut franjuri. Cauza : cica s-ar fi blocat ghidajul(un semering/garnitura din cauciuc)care culisa p'acolo.
Era ora 12 cand au constata treaba asta. A trebuit sa aduca repede acest ghidaj(50 de lei) de la un depozit de-al lor, cik, a mai durat 2 ore pana l-au adus. Pe la ora doua s-au apucat de montat totul la loc bla bla. Mecanicul de acolo se misca in doi timpi...In fine zic, treaba sa iasa bine.
Cat era masina pe rampa le-am cerut celor de la receptie sa-mi faca si mie o mica inspectie si sa-mi zica ce probleme mai am de rezolvat.
Pana sa fie masina gata vine tipul de la receptie si-mi zice ca au facut o inspectie si au constata urmatoarele : scurgere de ulei dintre chiulasa si bloc(care se scurge pe parte stanga cum ne uitam la motor) fix pe la distributie. Rezolvarea(propusa de ei cat mai URGENT posibil) : sa demonteze chiulasa sa o duca la planat, apoi schimbata garnitura de la chiulasa si niste oring-uri de la cilidri -din cauciuc, apoi niste garnituri pe la admisie si evacuare. Pe langa astea zic ca trebuie schimbata si distributia ca trebuie sa o desfaca si un schimb de ulei+ filtru.
Cand am auzit de operatiune, m-a cam luat cu putina tensiune...Banuiesc ca sunt destui bani toata treaba asta(urmeaza ca luni sa-mi trimita pe email o oferta de preturi detaliata pt tot ce ar fi nevoie pe acolo, ca tipul care se ocupa de astea placase intre timp).
Am atasat doua fotografii(una pe sus, pe unde ar iesi uleiul, iar cealalta pe jos,pana unde ajunge).
Voi ce parere aveti despre tot ce se intampla?
Ei imi sugereaza sa le schimb urgent ca exista riscul sa-mi ajunga ulei pe curea de distributie si se va strica tot pe acolo?
PS : sunt doi baieti la receptie, Vlad si Bogdan...tot respectul pt ei. Sunt foarte deschisi, mi-au oferit o mie de informatii fara sa ezite, foarte sociabili. Aaaa, si cel mai important: mi-au dat si
10% discount pt ca le-am zis ca sunt pe clubc4.ro
Astept pareri cu "scurgerea" asta de ulei. Orice informatie este pretioasa. Multumesc mult!