De la H7 la H4
Bixenon
- Wily
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 90 cp
- Numar Inmatriculare: TM 91 WLY
Bixenon
In cazul in care as vrea sa schimb instalatia de xenon la bixenon, ce modificari ar trebui facute in cazul farurilor stock?
De la H7 la H4
De la H7 la H4
Citroen C4 Coupe, motor 1.6 HDI, an 2008, White
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Bixenon
Pai H4 presupune ambele faze pe acelasi bec,deci iti va trebui facut un bricolaj si sa iei alimentarea de la faza lunga care momentan e separata si o sa tragi la noul bec H4 astfel incat sa iti functioneze cand actionezi maneta.
Ca sa instalezi H4 in soclul de H7 iti va trebui un adaptor...cred ca se gaseste insa nu as putea sa iti spun pe unde.
Eu mi-am facut chestia asta cand am facut retrofit pe farurile stock cu lupe bixenon si e ceva bataie de cap cand faci cablajul,trebuie masurat,incercat etc,mare chestie nu e insa trebuie sa te pricepi un pic.
Ca sa instalezi H4 in soclul de H7 iti va trebui un adaptor...cred ca se gaseste insa nu as putea sa iti spun pe unde.
Eu mi-am facut chestia asta cand am facut retrofit pe farurile stock cu lupe bixenon si e ceva bataie de cap cand faci cablajul,trebuie masurat,incercat etc,mare chestie nu e insa trebuie sa te pricepi un pic.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Re: Bixenon
Trebuie modificat suportul becului, ai grija ca macar faza scurca sa isi aibe sursa de lumina in acelasi loc ca sa focalizeze razele de lumina cum trebuie.
Luata o mufa de far h4 si legate firele in ea:
-faza scurta +12v
-faza lunga +12v
-masa (fie de la faza scurta fie de la faza lunga fi ambele)
S-ar putea sa fac rost de mufe si de suport de h4 insa nu promit nimic ca s-ar putea sa fie avariate inclusiv mufele.
Luata o mufa de far h4 si legate firele in ea:
-faza scurta +12v
-faza lunga +12v
-masa (fie de la faza scurta fie de la faza lunga fi ambele)
S-ar putea sa fac rost de mufe si de suport de h4 insa nu promit nimic ca s-ar putea sa fie avariate inclusiv mufele.