Cum sunt innebunit dupa farurile xenon (dar totusi nu imi voi pune niciodata xenoane aftermarket), m-ar tenta sa iau de la LEX farurile + instalatia xenon (toate originale) de pe un C4 VTS pus la dezmembrari si sa incerc sa le pun pe un C4 care nu a venit cu faruri si instalatie xenon din fabrica.
Stiu ca este o operatie destul de complicata, dar din ce am inteles de la LEX, se poate face, si toate piesele sunt acolo si se pot pune. Alt avantaj este ca C4-ul dezmembrat este tot 1.6i 16v 110 cai, deci cel putin teoretic, ar trebui sa se poata face acest update fara probleme.
Din ce am cautat eu pana acuma, nu s-a mai discutat exact treaba aceasta.
Curaj as avea sa incerc acest lucru, dar ar fi bun orice ajutor in aceasta privinta.
As avea un set de intrebari:
In primul rand, are cineva idee care sunt exact toate piesele de care este nevoie? Daca s-ar putea face si o lista eventual sau ceva de genul, sa i-o dau si eu mai departe lui LEX sa verifice, ar fi absolut minunat.
In al doilea rand, a mai facut cineva treaba asta? A mai montat cineva asa ceva? As aprecia orice fel de recomandari, sfaturi, etc.
Si nu in ultimul rand, ce parere aveti...exista riscul sa apara probleme pe viitor cu instalatia xenon sau exista orice alt posibil risc legat de aceasta operatiune? Imi puteti sugera un set de avantaje si dezavantaje?
Ma repet, orice fel de sfat, ajutor, propunere sau recomandare in acest sens, ce m-ar putea ajuta in luarea unei decizii in montarea acestei instalatii de xenon, ar fi absolut bine venit/-a.
Multumesc anticipat!
Sorin