Sunt proprietarul unui C4 de 1.6Hdi, 90de ponei an 2007.
Ca dotari are: clima, abs, magazie cd-uri, pilot si limitator.
Il am de o luna si jumatate de la Mikepop. Sincer sa fiu nu intentionam sa imi iau masina acum dar vrioam sa fac asta in urmatoarele luni si am zis ca mai bine iau de la o cunostinta decat de pe targ( cu toate ca am mai avut experiente proaste cu o Skoda Octavia luata tot printr-o persoana destul de apropiata). Cu Mikepop ma stiu inca din liceu avand in vedere ca am fost colegi de clasa, Deci undeva la 12 ani.
Pana acum a necesitat o bieleta bara directie ( sau ceva de genul asta, e o jumatate de bieleta cu filet la capat). 55 Lei ( Lemforder) + manopera si unghi de fuga ( astea moka).
Sunt destul de multumit de faptul ca motorul este unul destul de siletios insa au cam dat-o in bara cu restul(la viteza am impresia ca am geamurile deschise pe spate dar bagam muzica si e ok). O masina destul de confortabila care nu are caraitul specific de "Dizal nemtzasc"!
Cu toate ca am avut un 206 la fostul loc de munca cu care am avut multe probleme am ales tot productie Franta. 206-ele omarase un cal si o tipa cazuse cu el in sant si aici tipa s-a oprit din povestit. Cert este ca am facut 105K km cu el intr-un an si jumatate fara investitii prea mari( aici o sa povestesc si o experienta urata cu EURIAL MILITARI).
Parca iesim din tipare, nu?
Sunt pe forul de o luna si ceva insa deocamdata sunt la ïnstruire asa ca nu imi pot permite sa imi dau foarte mult cu parerea.
Stau in Bucuresti de ceva ani insa o sa stau mai mult in Slatina in perioada urmatoare si nu stiu cum voi reusi sa vin la o intalnire in Buc. Pana atunci daca este cineva prin Slatina sa ve dem intr-o parcare la o cafea la 2 lei...
Cam atat deocamdata ca deja va plctisesc...
Va pup, pa-pa!