AUX C4 in loc de magazie de cd-uri
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: AUX C4 in loc de magazie de cd-uri
Foloseste functia search si vei afla tot ce ai nevoie legat de AUX.
Trebuie sa iti activezi portul AUX cu lexia, insa calitatea sunetului si volumul cel mai probabil nu vor fi ceea ce trebuie.
Eu in 2007 mi-am pus un astfel de cablu, si calitatea sunetului era destul de naspa + volumul care era foarte incet.
E o solutie de compromis fara niciun fel de pretentii in ceea ce priveste calitatea audio.
Trebuie sa iti activezi portul AUX cu lexia, insa calitatea sunetului si volumul cel mai probabil nu vor fi ceea ce trebuie.
Eu in 2007 mi-am pus un astfel de cablu, si calitatea sunetului era destul de naspa + volumul care era foarte incet.
E o solutie de compromis fara niciun fel de pretentii in ceea ce priveste calitatea audio.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mihaisk
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6
- Numar Inmatriculare: B144MSK
Iar tu in prezent ce folosesti?
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Am unit eu subiectele despre cabluri cu cel din categoria "Tutoriale" - [Tutorial] Fisa electrica pentru RD4-Conectivitate

- b-10-ake
Nu sunt de acord cu calitatea slaba mie mi se aude foarte ok de pe un mobil.Important e si de pe ce asculti daca e un stick mp3 de 10 lei normal ca o sa se auda naspa.Eu folosesc de cativa ani mobilul pe post de mp3 player si e chiar multumitor mai ales ca nu stiu daca doar eu dar am probleme cu radio-ul mi se pare receptia foarte proasta.Apropo de asta am fost intr-o excursie in Polonia prin mai-iunie si acolo nu mi-a sarit postul asa cum face la noi si la bulgarii, poate au si posturile noastre partea lor de vina in asta.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115
http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
- Norishor
Dupa ce stick asculti, nu are importanta. Ca este de 10 ron 100 ron sau 10000 ron nu va face niciodata diferenta deoarece datele sunt in format digital (adunaturi de 0 si 1) nu in format analog (insiruiri de praf magnetic - mai puternic sau mai putin puternic magnetizat - in cazul casetelor - ca sa zici ca este calitatea slaba din cauza asta). De pe telefonul tau se aude ok doar pentru ca are un pre-amplificator intern si poate un procesor de sunet ceva mai dezvoltat, dar este un caz fericit si de asemenea izolat. Sunt destule relatari pe forum care sustin faptul ca pe AUX calitatea este mai slaba, si daca vrei iti confirm si eu care am instalat cateva AUX-uri pana acum si activat de asemenea si in toate cazurile, calitatea audio era sub cea a unui CD/RADIO/Stick usb. 
- b-10-ake
Daca faci comparatie cu un CD original sunt de acord cu tine si aici nu ma refer la cd-uri de la benzinarii sau date cadou pe la alegeri ma refer la cd-uri de 30-40 de euro bucata.Insa eu inainte sa instalez aux faceam cd-uri audio din mp3-uri deci era tot aia.Si daca vrei sa iti dai seama exact poti sa pui un telefon pe post de radio si sa vezi ce diferente sunt fata de radio-ul masinii, la mine nu prea sunt si in plus de asta radioul de la telefon nu sare ca ala de pe masina.
Oricum pentru mine e ceva foarte util.
EDIT:Dupa o proba cu un stick non-name de 100 RON se aude foarte naspa si foarte incet, cu mult mai prost decat telefonul.Eu am folosit pana acum 2 telefoane: la inceput un iphone si acum folosesc un samsung wave 2 insa probabil daca vrei sa asculti ca lumea trebuie un ipod sau un stick mai de calitate.Poti sa pui si FLAC-uri si atunci chiar n-ar mai trebui sa fie diferente fata de cd.
Oricum pentru mine e ceva foarte util.
EDIT:Dupa o proba cu un stick non-name de 100 RON se aude foarte naspa si foarte incet, cu mult mai prost decat telefonul.Eu am folosit pana acum 2 telefoane: la inceput un iphone si acum folosesc un samsung wave 2 insa probabil daca vrei sa asculti ca lumea trebuie un ipod sau un stick mai de calitate.Poti sa pui si FLAC-uri si atunci chiar n-ar mai trebui sa fie diferente fata de cd.
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Stick noname de 100 de lei? la banii aia trebuie sa fie chiar un stick bun.
Si in afara de asta, ce legatura are suportul de stocare cu calitatea redarii? are si player stick-ul?
Cel mai important este calitatea fisierelor mp3 (sau flac), acolo se face diferenta.
Si in afara de asta, ce legatura are suportul de stocare cu calitatea redarii? are si player stick-ul?
Cel mai important este calitatea fisierelor mp3 (sau flac), acolo se face diferenta.
C4
- Wily
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 90 cp
- Numar Inmatriculare: TM 91 WLY
Si la mine se aude mult mai incet si claritatea este mult mai slaba de pe telefon chiar daca am functia beats audio pe el. Intradevar se aude putin mai bine cu el activat dar tot nu se compara cu CD-ul 
Citroen C4 Coupe, motor 1.6 HDI, an 2008, White
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
- Norishor
Cum zice si emicald, NU conteaza suportul pe care e pus fisierul, ci fisierul in sine. 
- b-10-ake
E un stick cu player conectat la aceeasi mufa aux ca si telefonul pe telefon suna mult mai bine si mai tare (chiar si acelasi fisier) decat de pe stick
- Norishor
Ti-am explicat mai sus de ce se intampla asta: in principiu pentru ca acel telefon al tau are un pre-amplif.b-10-ake scrie:E un stick cu player conectat la aceeasi mufa aux ca si telefonul pe telefon suna mult mai bine si mai tare (chiar si acelasi fisier) decat de pe stick
-
mihaisk
Update: functioneaza prin aux (input 1) multumesc Norishor!, tin sa precizez ca folosesc Samsung Note 2 iar sunetul este foarte ok, o sa mai vin cu un update mai tarziu sa va arat suportul care il folosesc si cum am scos mufa jack prin suportul de sacose. 
- Norishor
Mama ei de mufa!
Intr-adevar la tine se aude chiar bethooon, dar asta ca ai muzica misteaux!
PS: pixu` magic si-a scos banii!
Cu ocazia asta tinem sa-i multumim lui, parintilor lui, prietenilor... : 
Intr-adevar la tine se aude chiar bethooon, dar asta ca ai muzica misteaux!
PS: pixu` magic si-a scos banii!
-
mihaisk
- GeoBun
- Numar Inmatriculare: OT 04 BUN