problema grava motor...
-
magpie
- Numar Inmatriculare: PH 11 VJO
problema grava motor...
Salutare stimati membri!
Printesa mea are 206 mii km! service complet, schimburi ulei tot, inspectie etc...
aseara am plecat din Viena spre Ploiesti!
Pe autostrada in Ungaria (la Tatabanya) mi-a crapat motorul... Tin sa spun ca mergeam regulamentar: 100- 120 km/h (trafic destul de intens si nu aveam unde sa ii dau mai mult). La un moment dat s-a auzit un trosnet si pierdere instantanee de putere...
O biela de la pistonul 4 a cedat si pur si simplu mi-a crapat baia de ulei... Imediat "motorul" a afisat Oil Pressure Low si s-a oprit... A venit in mai putin de 5 minute o masina de tractare care m-a tractat pana la un service nonstop din Tatabanya si sunt pe loc de cateva ore... de la ora 21 pana in acest moment... caut solutii sa ajung la granita... De la granita ma tracteaza un prieten...
Sunt extrem de suparat... cineva cu idei? Motoare, reparatii, costuri?
Poate este cineva disponibil sa ma ajute sa tractez masina (in caz ca nu ma ajuta vreun prieten)?
Oricum... Cine vrea sa ma sune cu un posibil ajutor: 0036 20528 7796 sau 0043 650 420 88 56...
Multumesc!
Printesa mea are 206 mii km! service complet, schimburi ulei tot, inspectie etc...
aseara am plecat din Viena spre Ploiesti!
Pe autostrada in Ungaria (la Tatabanya) mi-a crapat motorul... Tin sa spun ca mergeam regulamentar: 100- 120 km/h (trafic destul de intens si nu aveam unde sa ii dau mai mult). La un moment dat s-a auzit un trosnet si pierdere instantanee de putere...
O biela de la pistonul 4 a cedat si pur si simplu mi-a crapat baia de ulei... Imediat "motorul" a afisat Oil Pressure Low si s-a oprit... A venit in mai putin de 5 minute o masina de tractare care m-a tractat pana la un service nonstop din Tatabanya si sunt pe loc de cateva ore... de la ora 21 pana in acest moment... caut solutii sa ajung la granita... De la granita ma tracteaza un prieten...
Sunt extrem de suparat... cineva cu idei? Motoare, reparatii, costuri?
Poate este cineva disponibil sa ma ajute sa tractez masina (in caz ca nu ma ajuta vreun prieten)?
Oricum... Cine vrea sa ma sune cu un posibil ajutor: 0036 20528 7796 sau 0043 650 420 88 56...
Multumesc!
Drive safely and responsibly!
Always wear the seatbelt!
Do not push over the limit!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: problema grava motor...
Ce motor ai?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
La ce zici tu ca e acolo,eu m-as orienta la un alt motor,ar trebuie sa il gasesti second hand in cateva sute de euro.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
magpie
salutare!
Am ajuns la Viena (multumita unui prieten care mi-a facut rost si de platforma, dar asta cam pe sambata... pana atunci printesa mea sta in garajul din Ungaria), dupa multe peripetii.
Am intalnit aici (in Ungaria) niste oameni extraordinari care au incercat cum au putut sa ma ajute. Multumesc si pe aceasta cale.
Sa ajung cu ea la Ploiesti si sa caut un mechanicles si piesele aferente (in mod clar) sa vedem ce fac...
Daca va fi sa schimb motorul cu toate componentele (injectoare etc), atunci sunteti liberi la piese (repet, vechiul motor are 206 mii de km)
Multumesc frumos pentru raspunsurile dvs. Recomandati vreo locatie de unde pot lua piese? Ploiesti si imprejurimi?
Am ajuns la Viena (multumita unui prieten care mi-a facut rost si de platforma, dar asta cam pe sambata... pana atunci printesa mea sta in garajul din Ungaria), dupa multe peripetii.
Am intalnit aici (in Ungaria) niste oameni extraordinari care au incercat cum au putut sa ma ajute. Multumesc si pe aceasta cale.
Sa ajung cu ea la Ploiesti si sa caut un mechanicles si piesele aferente (in mod clar) sa vedem ce fac...
Daca va fi sa schimb motorul cu toate componentele (injectoare etc), atunci sunteti liberi la piese (repet, vechiul motor are 206 mii de km)
Multumesc frumos pentru raspunsurile dvs. Recomandati vreo locatie de unde pot lua piese? Ploiesti si imprejurimi?
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Salutare. Ce motor ai?
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Era la Ploiesti un service care se ocupa de Citroen. Alex82 de aici de pe forum stie mai bine ce si cum!magpie scrie:salutare!
Bafta multa si sa ajungi cu bine acasa
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Rica
- Marca si model masina: ....
Ai reusit sa pleci spre casa?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
magpie
multumesc frumos!
sper ca domnul alex82 sa ma poata ajuta!
Motorul este de tip 9HX 110 CP, turbo cu geo variabila 1560 cc (1.6 HDi) (an 2006)
Va tin la curent!
sper ca domnul alex82 sa ma poata ajuta!
Motorul este de tip 9HX 110 CP, turbo cu geo variabila 1560 cc (1.6 HDi) (an 2006)
Va tin la curent!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
La Ploiesti exista un service care se ocupa de Citroen , Totcitro Serv se numeste . Eu numai la ei am fost cu C4`ul .
Adresa lor este str Mos Ion Roata , nr 29 .
Tel : 0744316258 , Mihai Stan
Bafta
Adresa lor este str Mos Ion Roata , nr 29 .
Tel : 0744316258 , Mihai Stan
Bafta
- Rica
- Marca si model masina: ....
Dar Familia Stan nu are cont aici Alex?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Mihai are , userul e skateru , parca ... dar nu stiu cat de des intra
-
joeadrianblack
Eu zic sa suni sa nu astepti. Si eu recomand atelierul respectic.
Eu stiu pe cineva cu tractarea din Bihor dc te ajuta...
Eu stiu pe cineva cu tractarea din Bihor dc te ajuta...
- DMC818
- Marca si model masina: C4 1.4 16V
C5 1.6 HDI - Numar Inmatriculare: B818DMC
Daca vrei o reparatie de calitate si la un pret decent, du-te cu incredere la Mihai