Ani de zile am pitrocit un mod frumos de a te arde in stil c4
Din pacate ptr noi, vreo 3 ani ai stat geana si nu ai lasat garda jos. Anul trecut a fost incalzirea si "adormirea" atentiei tale.
Anul asta, ti-am rezervat cea mai reala si complexa farsa ptr a nu te prinde nicicum si sa nu o mirosi din timp.
Am stat stresati, ptr ca te stiam banuitor si mereu pus in garda: EHH.. azi ai lasat garda jos si te-am ars de ne-a uns pe suflet. Norocul tau ca erai cu Alex, ca mai lasam comedia sa continue si mai mult.
Deci povestea pe scurt:
Acum ceva vreme, eu, Bogdan, Baw, Mihay, Shadow am inceput sa creionam o mica farsa:
initial ne gandisem doar la un blocator de roata

ideea nu era totala ptr ca nu avea sustinere, asa ca ne-am apucat sa improvizam o instiintare de plata ptr deblocarea rotii, dar cu datele reale ale firmei de ridicari auto si telefon valid

Partea proasta ca tot nu era completa farsa si ne era teama ca maestrul o sa se prinda, asa ca am comandat si un indicator ptr persoane handicapate, ptr a avea acoperirea perfecta si logica:

Avand toate stranse, a ramas de stabilit doar ziua, care ne-a fost pusa pe tava de Relu prin participarea lui la concursul de masinute de pe o pista de la mall-ul Grand Arena.
Ca back-up, in cazul in care nu parca masina cu fata/spatele la un perete, s-a comandat si un autocolant de 1/1 m cu semnul de handicapat, pe care urma sa i-l punem sub masina.
Am fost putin stresati ca nu stiam unde o sa parcheze, dar Relu a fost om de comitet si a parcat masina in singurul loc pe care noi il doream: in fata intrarii in mall, langa carucioare, cu fata masinii spre un perete. Parfum...
Ne-am strans cu cateva ore inainte, am "adormit" paznicul parcarii, am agatat panoul de handicapat pe perete, i-am pus la roata stg. fata caracatita (blocatorul), i-am intocmit "instiintarea" si ne-am pus pe asteptat...

Si chiar am asteptat, doar Bogdan a urcat si a stat aproape pana la sfarsitul concursului, ptr a ne da de stire daca are vreo idee creata Relu sa vina la masina cat timp noi "lucram".
Din pacate, nu am putut sa ne instalam toate jucariile (cam video), ptr ca paznicii erau stricti cu privire la foto/video (doar eram intr-o institutie de maxima securitate
Am parcat masina lui Shadow, cu numere de inmatriculare schimbate, vis-a-vis de masina lui Relu, apoi Shadow si Mihay au ramas in masina sa filmeze cu ap. lui Bogdan.

Eu cu Baw si Bogdan, ne-am imprastiat prin parcare si l-am asteptat sa iasa pe Relu, care a iesit ...intr-un final (ne cam plictisisem, ca stateam pe uscat
Relu si juniorul Alex, au venit la masina si au "pus botu'" la mare arta: a sunat la firma de ridicari auto, apoi la politie.. etc ptr a veni cineva sa le deblocheze roata la ora 20,30
Ce s-a intamplat... va explica relu
Noi l-am lasat vreo jumatate de ora sa fiarba, dar ala micu tot voia acasa, relu era catranit...sotia il suna sa vina acasa...
De altfel, dupa cum il stiti pe Relu, deja se apucase sa demonteze blocatorul

Restul pozelor si filmarea... o sa le puna Bogdan, iar Relu sper sa povesteasca ce/unde a sunat si ce a facut
Oricum, macar am avut satisfactia ca nu ne-a mirosit nici o secunda ptr ce voiam sa-i facem