Așa cum am promis, am făcut câteva poze (nu neaparat cele mai reușite căci al meu telefon e antic) să vă arat cam cum arată un C4 mai albastru.
Și întrucât am văzut că toți vin și cu povestea din spate, a mea sună cam așa:
Conduc de ceva vreme, sunt deloc tehnic, am trecut prin câteva mașini (solenza - first love, octavia 1 combi, astra G 1.6 3 uși, astra G 1.7 - mașina corectă și acum C4 - cea mai frumoasă dintre ele).
Frumusetea asta albastra este achiziționată de aproximativ o lună, avea, la acel moment 56.000 km făcuți numai în Ro din 2009, cand a fost înmatriculată (an fabricație 2008). Costul de achiziție nu cred că este relevant pentru forum, dar mi se pare unul onest pentru mașină. Motorul este cel de 1.6 HDi 110 CP și trage foarte bine. Am schimbat, pentru siguranța mea uleiul și toate filtrele (inclusiv cel de motorină). Operațiunea m-a costat vreo 750 de lei la Norauto (nu știu dc e cel mai bun sau indicat service - puteți să faceți și alte sugestii).
Despre ce versiune de echipare este mașina nu vă pot spune pt că habar nu am. ce pot spune este că are sertărașele alea mici pe stânga și dreapta, tot mijlocul volanului ocupat de butoane, nu are cotieră, iar stock a avut jante de tablă (cele folosite pt. cauciucurile de iarnă).
Închisul portbagajului fier pe fier a fost eliminat prin cumpărarea acelor distanțiere de la portbagaj (ocazie cu care l-am cunoscut și pe Norishor - multumesc pentru sfaturi).
Despre consum am vorbit deja în topicul dedicat.