sursa foto: https://www.facebook.com/autoplus.fr" onclick="window.open(this.href);return false;
ce parere aveti ?

Si eu banuiesc asta...dar atunci ce sens ar mai avea DS6 fara un nou C6?Bogdan scrie:Asa ceva nu cred ca se va intampla..

Pai are sens, vor fi C1,C3,C4,C5 si gama premium cum o zic ei DS.sorinel0310 scrie:Si eu banuiesc asta...dar atunci ce sens ar mai avea DS6 fara un nou C6?Bogdan scrie:Asa ceva nu cred ca se va intampla..
Si mai zic o data, poate ma aude cineva...
Noul C4 Coupe?
Cu C6-le inteleg, dar de ce nu scot model nou pentru cea mai de succes masina a lor din ultimii ani?

Nici DS3 nu este cine stie ce si are un pret prohibitiv. Iar Renault mucifica orice C3 si DS3, desi DS se vrea premium, vad mai multe Clio 2013 pe drum. Cu 18-19000 euroi cat este un DS3 dotat, cumperi c'eed GT, 200 cp.catalin4u24 scrie:.... Singurul DS care se vinde este DS3, atat.
N-am citit nici o statistica, vorbesc din ceea ce vad pe strada, realitatea...

Cu C6-le inteleg nu au scos un model nou (stiu ca nu a avut succes), dar un nou model pentru cea mai de succes masina a lor din ultimii ani? (si aici ma refeream la C4 coupe)sorinel0310 scrie: Noul C4 Coupe?
Cu C6-le inteleg, dar de ce nu scot model nou pentru cea mai de succes masina a lor din ultimii ani?
Da, ai si tu dreptatea ta. Dar pe de alta parte, e ca si cum ai scoate un nou model de masina, si o scoti direct break in loc sa scoti modelul de bazaalex82 scrie:Pai ce DS5 are vre`o treaba cu C5 ?