Becurile cu LED mai raman aprinse, e normal?

Scrie răspuns
gusti
The man with the C4

Becurile cu LED mai raman aprinse, e normal?

Mesaj de gusti »

Un lucru foarte ciudat mi se intampla .. acum o saptamana mi-am pus becuri cu led pe spate (nu confundati bec cu led cu farul cu led .. sunt becuri cu fasung dar care au 24 de leduri in capat) si becuri de pozitie cu led pe faza (5 leduri). Am facut asta pentru ca xenonul arata oribil cu lumina galbuie de la pozitie si daca tot am schimbat mi-am pus xenon si am schimbat si pozitiile am zis sa imi pun si pe spate leduri mai puternice.
Problema care este ..in momentul in care sting luminile ...si poztia si ledurile de pe spate mai raman aprinse cam 1 min (si nu ma refer la funcitia de follow me home) dar cu o putere de aproximativ 10% din cum stau ele normal aprinse.....nu am idee ce se intampla.
Din cate stiu eu un ledurile consuma la jumatate fata de un bec normal ...poate de asta mai raman aprinse dupa ce inchid luminile ...nu stiu ...e foarte ciudat..in seara asta ma duc la un prieten care se pricepe la electrica sa se uite la masina
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

nu e ciudat, e normal. asta am si eu pe pozitii cu leduri. ramane pana se descarca curentul de pe circuit (un minut/doua si dupa aia se inchid)
Stai calm :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Asa cum a zis si Silvius, este normal, un bec normal nu se aprinde de la "ramasitele" de curent de pe instalatie, dar un led se aprinde de la tensiune f mica.
Iti raman aprinse atata timp cat mai ai curent in instalatie, practic atata timp cat mai poti sa folosesti geamurile electice...and so on fara contact.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bezz

Mesaj de bezz »

ma intreb ce {cat} se intampla daca-si pune condensator :D .
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”