Scartait puternic in spate...

Scrie răspuns
dannastasa

Scartait puternic in spate...

Mesaj de dannastasa »

De ceva vreme am un scartait puternic :x in partea din spate si nu-mi pot da seama de unde vine - din ce mi-a spus un prieten care a stat in spate in timpul mersului ar fi de la haion. A avut cineva probleme cu haionul? trebuie strans un surub... s-a slabit ceva?
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Ce fel de scartzit?

La mine s-au "slabit" plasticele de la luneta. Fac cam urat.. . Tot asa am observat ca si eleronul ala micut a inceput sa planga din cand in cand ... S-a cam desprins un pic intr-o parte. :(

Arunca un ochi pe acolo!
Eu o sa ma duc cat de curand in service pentru astea.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

shomoyoque scrie:Ce fel de scartzit?

La mine s-au "slabit" plasticele de la luneta. Fac cam urat.. . Tot asa am observat ca si eleronul ala micut a inceput sa planga din cand in cand ... S-a cam desprins un pic intr-o parte. :(

Arunca un ochi pe acolo!
Eu o sa ma duc cat de curand in service pentru astea.

... e un scartzait de plastic asa suna si uneori chiar metalic.
Am verificat eleronul ala mic si nu are nimic - e bine lipit :wink: .
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Sa nu fie plasticele despre care vorbeam, de pe interiorul lunetei ...

:(
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

Am sa verific si eu locul respectiv sa vad care e treaba - nu m-ar mira sa fie alea - sincer m-am saturat de masina asta cu scartzaielile ei si cu tot abia astept sa fac un an in noiembrie si sa inchid leasingul ca nu se mai poate si in viata nu mai cumpar masini made in france :x - sunt frumoase dar .......
B 58 PAZ
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Haionul nu are probleme la C4 si nu scartzaie, dar plasticele de la boxe si cele de deasupra lor se slabesc in timp mai ales de la vibratiile boxelelor sau de la woofer (daca e cazul).
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

Shadow scrie:Haionul nu are probleme la C4 si nu scartzaie, dar plasticele de la boxe si cele de deasupra lor se slabesc in timp mai ales de la vibratiile boxelelor sau de la woofer (daca e cazul).

... am tras acum de toate plasticele alea din spate si nimic... sunt curios chiar de fixe.
B 58 PAZ
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

si eu aveam un scartait in spate , nu stiu daca este ca la tine , am fost la service si mi-au spus ca au rezolvat, problema era rezervorul , cica "un surub" !!!! Bine ca nu m-am trezit ca il las in benzinarie dupa ce faceam plinul.
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

am sa mai merg asa vreo 3000 de km si apoi am sa merg la revizie ( la 16500 km) cu masina si sper sa se rezolve atunci.
B 58 PAZ
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

scartzait? nu e cumva si un troncanit? k si eu am pitici care sapa prin protbagaj rau de tot. In plus am impresia k s-ar auzi de la boxe mai curand, sau de la plasticele din lateralele banchetei (2 usi).

Shomo...knd mergi la service? let me know k vreau si eu sa merg pt aceeasi problema.
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Lisa scrie:scartzait? nu e cumva si un troncanit? k si eu am pitici care sapa prin protbagaj rau de tot. In plus am impresia k s-ar auzi de la boxe mai curand, sau de la plasticele din lateralele banchetei (2 usi).

Shomo...knd mergi la service? let me know k vreau si eu sa merg pt aceeasi problema.
Alea alea da... toate alea zdrangane si la mine....

Nu stiu cand ma duc...azi plec iar la mare si stau cateva zile... :(
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”