2 probleme am sesizat.
La frana, de exemplu rosu la semafor, apas ambreiajul si franez in timp ce o scot din viteza pentru a o lasa sa curga. in timpul in care franez parca imi tremura masina incet ce-i drept, parca da senzatia ca vrea sa moara motorul sau ca e drumul denivelat. Poate fi si din cauza discurilor de frana ? Sa fie ovalizate sau sa fie din cauza ambreiajului ?
2. Imi intra mai greu in viteza, a 2-a in special dar se simte mai la toate. nu pot zice ca agata dar efortul de a impinge/trage maneta e simtitor mai mare.
ambreiaj sau cutie, discuri de frana ?
-
schumi
ambreiaj sau cutie, discuri de frana ?
C4 1,6i 16v hatchback noir obsidien, d-aia din jungla
-
onacus
Daca simti cate un "hac" la relanti, asta este ok daca nu sunt dese. Daca sunt dese, inseamna ca este ceva - nu-i place mersul la relanti, iar cauzele pot fi mai multe.
Drumurile in Timisoara asa cum le stiu eu (de 3 saptamani
) nu sunt drepte deloc - iar masina este destul de rigida - ar fi normal sa simti drumul mai puternic decat cu alte masini - dar din cauza soselei masina nu trebuie sa tremure.
Daca discurile ar fi ovalizate, atunci cand pui frana usor la viteze mici ar trebui sa simti ca ba franeaza, ba nu franeaza. Cred ca cunosti senzatia...
Despre ambreiaj nu stiu ce sa-ti spun...., dar nu cred ca poate fi o cauza a ceea ce ai descris tu (a tremuratului). Cat despre bagatul in viteza... eventual poti sa mai astepti putin si daca nu se lasa, sa le spui la baieti la service.
Drumurile in Timisoara asa cum le stiu eu (de 3 saptamani
Daca discurile ar fi ovalizate, atunci cand pui frana usor la viteze mici ar trebui sa simti ca ba franeaza, ba nu franeaza. Cred ca cunosti senzatia...
Despre ambreiaj nu stiu ce sa-ti spun...., dar nu cred ca poate fi o cauza a ceea ce ai descris tu (a tremuratului). Cat despre bagatul in viteza... eventual poti sa mai astepti putin si daca nu se lasa, sa le spui la baieti la service.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Referitor la 1 pot sa-ti zic ca si eu patesc la fel si sunt sigur ca este din cauza drumului. Pot sa-ti zic intersectiile unde se simte asa: Circumvalatiunii cu Bogdanestilor cand vii dinspre Bila spre Gara, Bulevardul Revolutiei cu Circumvalatiunii sensul de mers spre gara. Ca sa te linistesti incearca manevra asta pe un drum bun (sper sa gasesti unul
))
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium