Tin sa mentionez ca nu sunt proprietarul acestei mici buburuze negre. In 2011 parintii mei au decis ca ar trebui sa cumpere o masina pe care sa o folosesc in timpul facultatii si in felul asta am ajuns sa conduc acest C4 prin strazile minunate ale Bucurestiului.
De prin liceu am ajuns sa fiu atras de acest model (faptul ca aveai display-ul acela in mijloc mi se parea “out of this world”) si de aceea am tinut mortis sa incercam sa cumparam un C4. Am decis sa o luam la second hand si cu gandul sa nu ne luam teapa, am apelat la un intermediar (mai exact Dan Babu de la “masina potrivita”) care a analizat fiecare masina sa vada daca a fost lovita, km dati inapoi etc. Dupa ce am reusit sa trecem peste cateva modele cu multe probleme ascunse, am intalnit un samsar care vindea un C4 adus din Germania la pretul aprox. 5500 Euro. Masina se afla intr-o stare buna iar pretul era cat de cat corect avand in vedere faptul ca avea ceva dotari pe ea.
Caracteristicile sunt: Citroen C4 Hatchback 1.6 Diesel HDI cu excelentul FAP; 110 CP; 145.000KM la bord; aprox 330.000 KM in realitate; Fabricat in 2007;
Si cateva dotari: A/C dublu climatronic; Geamuri electrice pe fata; Pilot automat/Limitator de viteza; Handsfree pt telefon; Senzori parcare spate;
Pozele le-am facut ieri cand m-am intors de la facultate. Promit ca le schimb in zilele urmatoare cand o duc la spalatorie:)