Buburuza neagra C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
CatalinRmc
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI 110 Caluti
Numar Inmatriculare: B-108-RCI

Buburuza neagra C4

Mesaj de CatalinRmc »

Salutare tuturor! :hi

Tin sa mentionez ca nu sunt proprietarul acestei mici buburuze negre. In 2011 parintii mei au decis ca ar trebui sa cumpere o masina pe care sa o folosesc in timpul facultatii si in felul asta am ajuns sa conduc acest C4 prin strazile minunate ale Bucurestiului.

De prin liceu am ajuns sa fiu atras de acest model (faptul ca aveai display-ul acela in mijloc mi se parea “out of this world”) si de aceea am tinut mortis sa incercam sa cumparam un C4. Am decis sa o luam la second hand si cu gandul sa nu ne luam teapa, am apelat la un intermediar (mai exact Dan Babu de la “masina potrivita”) care a analizat fiecare masina sa vada daca a fost lovita, km dati inapoi etc. Dupa ce am reusit sa trecem peste cateva modele cu multe probleme ascunse, am intalnit un samsar care vindea un C4 adus din Germania la pretul aprox. 5500 Euro. Masina se afla intr-o stare buna iar pretul era cat de cat corect avand in vedere faptul ca avea ceva dotari pe ea.

Caracteristicile sunt: Citroen C4 Hatchback 1.6 Diesel HDI cu excelentul FAP; 110 CP; 145.000KM la bord; aprox 330.000 KM in realitate; Fabricat in 2007;
Si cateva dotari: A/C dublu climatronic; Geamuri electrice pe fata; Pilot automat/Limitator de viteza; Handsfree pt telefon; Senzori parcare spate;

Pozele le-am facut ieri cand m-am intors de la facultate. Promit ca le schimb in zilele urmatoare cand o duc la spalatorie:)

Imagine Imagine Imagine Imagine
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Re: Buburuza neagra C4

Mesaj de Norishor »

Sa o stapanesti sanatos!! :drive :ya
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Madalin1796
Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
Numar Inmatriculare: B796MAD

Mesaj de Madalin1796 »

Stai cumva in zona sincai-eroii revolutiei? Defapt mai bine spus treci prin zona pentru ca pozele sunt facute la olimpia cred.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
silviu.david
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
Numar Inmatriculare: VN xx DAV

Mesaj de silviu.david »

Sa te poarte sănătos, măcar încă pe atâția km cât are real!
CatalinRmc
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI 110 Caluti
Numar Inmatriculare: B-108-RCI

Mesaj de CatalinRmc »

Thank you, thank you!

Stau pe Calea Vitan fix inainte sa inceapa stadionul Olimpia. Pe la Sincai mai trec cateodata cand o iau inspre facultate. Totul depinde de cum ma ghideaza aplicatia Waze :)
Madalin1796
Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
Numar Inmatriculare: B796MAD

Mesaj de Madalin1796 »

Sunt aproape sigur ca te-am vazut ieri pe la sincai, am admirat cateva minute masina, e foarte frumoasa! Plus ca nu prea am vazut c4 negru :D.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”