Ma numesc Tibi si urmaresc/activez pe forum de cateva zile, activitate cu un impact pozitiv as putea spune.
Am gasit (cam greu, fiind multe forumuri vechi fara raspunsuri) raspunsuri si mi s-au dat raspunsuri intr-un mod foarte placut.
Cam atat despre forum, acum sa trecem la Citronada BELGIANA.
De cca. 1 luna cautam sa schimbam masina (eu impreuna cu prietena mea), un opel Corsa diesel, 1.3, 2009 in 3 usi (acesta era impedimentul pentru care am schimbat-o).
Aveam ca optiuni Opel ASTRA, Renault Megan si cam atat.....pana in momentul in care am vazut un C4 (in poze pe net).
Din acel moment am tot bantiut si pe mobile.de, avutovit si mai nou pe olx fara pic de succes, deoarece inca nu reusisem sa dam Corsa si cautam schimburi cu diferente de bani.
La un moment dat am gasit sa dau Corsa unui prieten, cu toate cele (2 randuri de roti cu jante noi si gume noi masina arata foarte foarte bine si cu multe dotari) la un pret cat de cat bun pentru mine si foarte bun pentru el
Din acel moment nu am mai cautat niciun model de masina, decat C4.
Am gasit intr-un tarziu la un flacau din Navodari masinuta pusa pe autovit, vineri. Sambata la 6.00 eram in masina si la orele 14.00 eram inapoi in Bucuresti.
Flacaul a avut factura de achizitie din Belgia cu km trecuti cca. 92.000km, la ora cand am ajuns eu sa o iau avand 94.000km.
Am incercat sa merg la un service CITROEN din Constanta sa ii fac o verificare in vederea achizitionarii, insa acestia m-au intrebat daca sa imi faca programare dupa 4 zile
Am fost cu un prieten (cel caruia i-am dat Corsa) care se pricepe intr-ale comercializarii masinilor si cu acesta am luat-o pe Citronela la puricat, dupa care am batut palma cu ei.
Acum despre Citronela:
Este o frantuzoaica Exclusive din 10.2011 cu 94.000km la bord, cutie automata, senzori peste senzori si frumoasaaaaa foc.
Pot spune ca este a doua mare iubine (daca nu cumva trece chiar inaintea Smartului 42, pe care il am
Dupa achizitie masinata sta in fata blocului, urmand ca vineri sa merg la Iulian care are garajul langa Hornbach Berceni, la recomandarea lui Norishor, care s-a dovedit a fi foarte promt si pentru care ii multumesc, pentru a ii schimba ulei/filtre/ placute/ discuri si vedem in ce stadiu este distributia...cu toate ca pana la 230.000km mai am ceva (nu o sa o chinui pana la aceasta valoare dar mai am de facut km zic eu).
Pe data de 25.03.2016 am programare la RAR-Grivita in vederea emiterii CIV-ului, dupa care voi urma procedura de inmatriculare standard.
Impresii personale: super, mega, giumega masinuta. Sta foarte bine pe drum, atat in curbe cat si la viteze 180km/h-intr-un sprint pe A2.
Momentan atat, binenteles si pozele de rigoare, urmand sa revin in momentul in care va avea numere negre.