Citroen C4 Coupe 1.6 16v Hdi, 110cp, VTR
An fabricatie 2006
Km reali: ~211.700
VIN: VF7LA9HYB74448262
Dotarile specifice VTR ar fi: ESP, clima auto pe doua zone, volan de piele, 6 airbaguri.
Estetic prezinta indoituri de la grindina, nu foarte adanci, dar vizibile din apropiere si mai ales cand masina este curata si niscaiva zgarieturi. Am fost implicat in doua mici tamponari, ambele soldandu-se cu pagube minore si un incident in parcare (elementele afectate necesitand doar vopsire, farurile au trebuit schimbate pentru ca aveau urechiusele rupte).
Reviziile au fost facute la fiecare 15.000 km prin schimbarea tuturor filtrelor si al uleiului, tot timpul cu Total Quartz 9000 5w40. Distributia a fost schimbata in noiembrie 2013 la 150.000km in reteaua Citroen cu piese de origine, moment in care a fost schimbat si cablajul de la portbagaj, pe garantie. Doar amortizoarele spate au fost schimbate, unul dintre aceastea prezentand scurgeri de ulei.
In ultima perioada am tot schimbat cate ceva la ea :
- rulment fata stanga SKF + discuri fata TRW + placute frana fata/spate Delphi + bielete antiruliu la 198.000km
- arcuri H&R -35mm la 203.000km
- telescoape portbagaj prin mai
- broasca usa sofer (nu mai recunostea usa inchisa)
- clapeta usa portbagaj (contactorul nu mai facea acel clic, posibil lamela cupru rupta in interior)
- aerul condition merge, doar trebuie sa ii schimb un ventil pe unde scapa si sa ii umplu instalatia cu freon; operatiune ce o voi efectua saptamana aceasta
Imbunatariri fata de standard (achizitionate si montate in primavara acestui an) :
- interior piele
- cablu aux
- oglinzi rabatabile electric si incalzite
Masina a fost achizitionata in leasing in 2006, in 2008 a fost inmatriculata pe persoana fizica. La momentul respectiv nu mai retin daca s-a platit taxa de inmatriculare, taxa de poluare sau cum s-o fi numit. Cel mai probabil noul proprietar va trebui sa achite timbrul de mediu, asta in cazul in care nu se mai schimba minunata lege, ca vad ca e ilegala si asta.
Daca am omis sa enunt unele elemente, va raspund cu cel mai mare drag fie aici pe forum, fie la telefon 0746 28 00 02.
Pret : 15.999 lei (~3.543 euro) negociabil
Atasez cateva poze pentru a va face o idee. Masina poate fi vazuta in Bucuresti in timpul saptamanii (sau in weekend daca stabilim inainte) si in Galati in weekend.
O vand pentru ca deja mi-am luat alt Citroen (pentru care o sa fac si topicul de rigoare) si cu C4 nu prea mai circul si decat sa stea sa stranga praful in parcare, prefer sa se bucure altcineva de ea.