Scut motor metalic

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
regali
Marca si model masina: Citroen C4

Scut motor metalic

Mesaj de regali »

Salutare,
Vreau si eu sa verific o informatie primita de la Radacini (Iuliu Maniu) , cum ca scuturile metalice de pe piata si cand zic piata ma refer la olx si altele asemanatoare ar avea tot felul de probleme de prindere. Ca ei vezi domne' au avut numa probleme cu scuturi d'astea aftermarket si ca ar fi o idee sa cumpar de la ei un scut de 700 lei + , in loc de unul de 350 lei.

Pentru posesorii de C4 coupe cu scut, cum sta treaba defapt?

Ah, tot de la ei am primit un "pont" ca ar fi o idee sa iau unul de la dezmembrari sa fiu sigur ca se potriveste. Voi ce varianta recomandati?

Multumesc.

P.S - are careva scut metalic fie el si SH de vanzare? :)
coldwish
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i, 16V

Re: Scut motor metalic

Mesaj de coldwish »

Am scut metalic pe c4 coupe 1.6 benzina, cumparat de pe olx, nou, fabricat in Romania, undeva prin Maramures, daca nu ma insel. Este montat de 3 ani pe masina si inafara faptului ca a inceput sa rugineasca nu am ce sa-i bag de vina. Sunt foarte multumit de modul de prindere, nu bate, nu am avut probleme cu el + ca fixeaza si deflectorul de aer de sub masca fata.
coldwish
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i, 16V

Re: Scut motor metalic

Mesaj de coldwish »

Am uitat sa specific, are si locas pentru schimbul de ulei, nefiind necesar sa dai scutul jos cand se face schimbul. Singura problema care am avut-o a fost cu "mesterii" care dupa ce il demonteaza, il pun inapoi prost.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”