Masina v-a parcurge max 10 000km/an si in mare parte v-a fii ferita de trafic intens( pentru asta exista 1.3 benzina)
Am incercat achizitionarea a 2-a masini... prima cu multe probleme si nu a mai fost adusa a 2-a.. am incercat sa o aduc printr-un neserios care m-a tot amanat si neamtzul a zis ca nu mai asteapta asa ca nu m-am putut risca sa mai trimit pe cineva dupa o masina posibil vanduta.
Frustrarile fiind mari, fulgere,traznete si asa mai departe am zis ca voi lua una de la noi din tara si aici apare o alta decizie dificila in a alege. 1.6HDI sau 2.0HDI. Varianta 2.0HDI am exclus-o initial din cauza taxei de mediu
Dar legat de consum? M-am documentat pe net/youtube plin de clipuri cu volvo/peugeot/citroen/ford fiecare cu 1.6HDI lor cu consumuri la X km.. ce sa zic super economic motorul despre 2.0HDI cam bate vantu in materie de info. Si daca e o diferenta mare de consum as zice pass.
Sincer mi-ar place un 2.0hdi.. pentru ca urmaresc sa o trantesc cu un set de arcuri eibach pro kit , sa pun niste distantiere de 20-30mm si nu as vrea sa fie masina gen " all looks no talent" fara sa fiu lipsit de respect fata de cei cu 1.6hdi. Indiferent de masina eu la toate dieselurile le-am dus la Remap.
Luminati-ma va rog cam care ar fii dezavantajele unui 2.0hdi, exclus RCA si Impozit ca nu e mare diferentza.
PS: momentan sunt in tratative pentru un C4 coupe Loeb Edition 1.6 hdi, wish me luck.