Am un C4 sedan 1,6 HDI 2008, 187.000 km
Problemele au aparut iarna asta:
Simteam noxe inauntru, la o verificare la Cartec Pitesti, mi-au zis ca e de la turbina si trebuie reconditionata. Am facut asta la Marvis Auto Dr Taberei. O gramada de bani.
Inainte sa repar turbo, mi-a aparut eroare filtru de particule, am consultat 2 serviceuri Citroen, Cartec Pitesti si Radacini Militari, ambele mi-au zis ca trebuie schimbat EGR, mi-au dat niste preturi imense asa ca am schimbat cu un mecanic la el in curte 600 Ron EGR Valeo.
Imediat dupa ce am schimbat EGR, parca simt ca nu mai trage la fel, (precizez cand mi-a dat eroarea in bord prima oara, nu mai urca peste 3000 turatii). Acuma urca, (am sters eroarea din bord la service) dar trage greu parca am 80 de cai, si peste 160 km/h aproape ca nu mai vrea sa urce...foarte greu...si azi, la o saptamana dupa ce am schimbat EGR (si 2 saptamani dupa ce am reconditionat Turbo), incepe iara sa bage noxe inauntru pe la ventilatie. Acelas miros care e cand deschid capota si dau cu nasul pe la turbosuflanta)...
Daca ma ajuta cineva cu pareri sau imi poate recomanda un service bun de incredere, sa imi zica clar ce are (sa nu ma intepe)...nu vreau sa dau iar bani aiurea
Va multumesc