Am avut de ales dintre doua echipari identice, doua culori diferite, am ales-o pe asta albastra ca mi se pare mai baieteasca.
Dotari: nivel de echipare Shine + plafon, jante 17, camera marche arriere, scaune incalzite.
Ce ii lipseste ca sa fie full: sistem HiFi cu DAB radio, tapiserie piele si sistemul acela automat de parcare.
Motorizare: 3 cilindri tubobenzin 110 cai cutie automata EAT6 (si nu robotizata ETG6 care e o manuala robotizata, am asa ceva pe Sandero Stepway si e o solutie buna dar de buget).
Masinuta e senzatie, imi place foarte mult, se infige foarte bine in combinatia asta automat + turbo, mai bine ca vechiul C4 cu 110 cai.
Cum e comparativ cu vechiul C4? E cu totul alt stil, mie mi se pare mai nonconformista datorita designului interior si exterior, ceva mai mica la locurile din spate, un pic mai mare la portbagaj si foarte comoda in fata.
Ce nu imi place fata de vechiul C4?
Sunt doar cateva lucruri...Lipsa oglinzii de pe parasolarul soferului, lipsa plafonierei spate, lipsa functiei de geamuri cu impuls si inchiderea geamurilor din telecomanda.
Ce am remarcat din prima? Silentiozitatea la viteze sub 50kmh, nu mai troncane la gropi, nu se aud greierasi, usile se inchid very smooth
Am dat pe ea 15.000e + tichet rabla, mi se pare o oferta super la banii astia.
Modelul nou (faceliftul 2018) e interesant si nu (nu imi place ca au scos airbumperele), motorul de 130 cai suna foarte interesant (desi nu e oferit cu automata) si are niste gadgeturi interesante la bord (functie mirroring pt smartphone, niste sisteme de avertizare, etc). Oricum pretul va fi mare, dar ramane ca idee de viitor
Si niste poze
PS: Nu stiu daca mugurel mai are modelul galben Hello Yellow, e identica la dotari si la un pret super, initial am zis ca imi place mai mult culoarea aceasta albastra dar acum cateva zile am vazut prin Bucuresti si una Hello Yellow si....e dementiala. Sariti pe ea, oferta e super buna!