Contorizarea punctelor de PENALIZARE

Discutii despre orice va taie capul
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Contorizarea punctelor de PENALIZARE

Mesaj de DMX »

Acum aveti posibilitate de a va contoriza punctele de penalizare ....

http://www.punctepenalizare.ro

:lol:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

e bun pentru cei care iau zi de zi si nu mai stiu ce si cum.
Eu am reusit sa iau un singur radar cu 63Kmph in vara asta (2 puncte), la 4 dimineata, cind nu era nici draq' pe strazi (doar niste prosti de politai pe care i-am deranjat dintr-un trist 69 cred) si nici o trecere de pietoni prin zona (la trecere chair incetinisem, ca sa ma poata ajunge si ei) Evident, le-am facut capul calendar cu jdemii de alte optiuni de a asigura traficul in timpul zilei, nu noaptea cind nu e nimeni pe strazi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

:lol: :lol: :lol: EU NU IAU NICIODATA AMENZI :lol: :lol: :lol: :lol:
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
mituc

Mesaj de mituc »

Esti prea convingatoare sau porti pe scaunul din dreapta un bull terrier in calduri al carui miriit il afisezi ostentativ cind da domnul politai sa bage mina pe geam dupa acte?:)

Nici eu nu am crezut ca pot sa iau amenda, mai ales ca merg foarte prudent, insa in noaptea aia la 63Kmph era prea lejer :) Si se poate intimpla sa nu fie restrictia la 60 ca sa scapi, ci e la 50 :)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Lisa nu vrei niste puncte de la mine , CADOU :)
mituc

Mesaj de mituc »

Da-i-le lui MTZ, ca te f.. :twisted:

HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

bai nene, lamuriti-ma si pe mine: eu tre sa introduc acolo puncte de cate ori iau amenda? sau cum??? ca daca e asa, e o mare bataie de cap... mai bine lipsa...
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
mituc

Mesaj de mituc »

Pai doar nu credeai ca e ia direct din baza de date a politiei, nu?:)
E un fel de agenda publica, nimic mai mult.

HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

dezamagire totala.... :(
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Hmmm nici eu nu am puncte, doar o amenda de acum 2 ani neplatita si contestata...deh in drumul spre mare...nu au observat masina prezidentiala...si-au cerut scuze presedintelui :king:
mke

Mesaj de mke »

HaPPy scrie:bai nene, lamuriti-ma si pe mine: eu tre sa introduc acolo puncte de cate ori iau amenda? sau cum??? ca daca e asa, e o mare bataie de cap... mai bine lipsa...
Pai unii care iau multe si mici, poate nu mai stiu exact situatia dupa cateva luni. In felul asta iti poti tine la zi situatia, stiind in permanenta de cate puncte mai ai loc.
Mai esti si notificat la 3 luni, o luna si in ziua in care expira anumite puncte.
Va doresc sa nu aveti nevoie! :)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Speram sa fie un site unde sa vad cate puncte am acum.

Eu am niste mari dubii legate de radarele fixe. De exemplu am luat un radar pe DN1 in februarie iar scrisoarea am primit-o in iulie. Cand se pun punctele, la data comiterii sau la data instiintarii?
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

nero
-cred ca in momentul in care ti-a venit acasa , pai asa daca faceai 2 drumuri pe DN1 si acumulai , peste 15 puncte ....pana trimit ei scrisorile , treceau 6 luni DECI de anulau punctele :) nu mai iti suspenda nimeni permisul !!
-mie mi-a venit o amenda dupa DN1 din ianuaria in iulie , vineri mi-a venit o alta amenda ..trebuie sa ma duc la posta sunt curios in ce luma a mai fost
alesul

Mesaj de alesul »

DMX scrie:nero
-cred ca in momentul in care ti-a venit acasa , pai asa daca faceai 2 drumuri pe DN1 si acumulai , peste 15 puncte ....pana trimit ei scrisorile , treceau 6 luni DECI de anulau punctele :) nu mai iti suspenda nimeni permisul !!
-mie mi-a venit o amenda dupa DN1 din ianuaria in iulie , vineri mi-a venit o alta amenda ..trebuie sa ma duc la posta sunt curios in ce luma a mai fost
daca stii ca este amenda nu te mai obosi sa te duci la posta! dupa 30 de zile ea se va intoarce la militia locala si tot asa... La un moment dat se va prescrie! in mod sigur nu voi semna nicio scrisoare de la politia rutiera!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
mke

Mesaj de mke »

nero scrie:Speram sa fie un site unde sa vad cate puncte am acum.

Eu am niste mari dubii legate de radarele fixe. De exemplu am luat un radar pe DN1 in februarie iar scrisoarea am primit-o in iulie. Cand se pun punctele, la data comiterii sau la data instiintarii?
Din cate stiu eu, de la data intocmirii procesului verbal. Procesul verbal nu se mai intocmeste daca au trecut 6 luni de la abatere (de aia cred ca a venit la mustata).
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”