Problema stergatoare
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Problema stergatoare
Salut!
Am o problema cu stergatoarele. Am apa in bidonas, dar cand dau sa iasa apa, nu iese nimic. Prima data credeam ca este spart bidonasul sau s-a spart furtumul. Dar nu este asa. S-a ars cumva vreo siguranta?
As fi mers cu problema asta la service, dar din pacate sunt din Iasi si cel mai apropiat service este in Suceava si nu am timp sa merg pana acolo.
Va multumesc anticipat.
Am o problema cu stergatoarele. Am apa in bidonas, dar cand dau sa iasa apa, nu iese nimic. Prima data credeam ca este spart bidonasul sau s-a spart furtumul. Dar nu este asa. S-a ars cumva vreo siguranta?
As fi mers cu problema asta la service, dar din pacate sunt din Iasi si cel mai apropiat service este in Suceava si nu am timp sa merg pana acolo.
Va multumesc anticipat.
-
nero
- Robotizat
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Vezi daca atunci cind actionezi pisatoarele nu cumva iti curge lichidul pe sub capota.
Acum ceva timp mai era cineva pe aici caruia i se infundasera orificiile de la pisatoarele de pe capota. Verifica sa nu fie si asta.
Acum ceva timp mai era cineva pe aici caruia i se infundasera orificiile de la pisatoarele de pe capota. Verifica sa nu fie si asta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- Deese
- Omul cu plasticele
E ala din reclama de la TV cu politaiul care vroia sa puna amenda pe un parbriz si nu reusea, ca aluneca.
Nu mai stiu exact cum ii zice, dar e intr-un recipient roz gen punga de plastic si o gasesti pe la benzinarii.
Nu mai stiu exact cum ii zice, dar e intr-un recipient roz gen punga de plastic si o gasesti pe la benzinarii.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
ON:
Daca se aude zumzetul, atunci inseamna ca pompa nu s-a ars, iar defectul e in alta parte , daca nu,
e arsa pompa...
OFF:
Dupa cateva incercari cu lichidul original Citroen (mega-scump) si PRELIX (decent), am ramas fidel acestui JetXpert,
insa nu mi s-a parut extraordinar la capitolul curatare, unde din tot ce am folosit pana acum, cel mai tare mi se pare
tot ala concentrat de la OMV...
Daca se aude zumzetul, atunci inseamna ca pompa nu s-a ars, iar defectul e in alta parte , daca nu,
e arsa pompa...
OFF:
Dupa cateva incercari cu lichidul original Citroen (mega-scump) si PRELIX (decent), am ramas fidel acestui JetXpert,
insa nu mi s-a parut extraordinar la capitolul curatare, unde din tot ce am folosit pana acum, cel mai tare mi se pare
tot ala concentrat de la OMV...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Subscriu! JetXpert am folosit toata vara si e senzational in a curata insectele care se sinucid pe parbrizul meu! Si sunt al naibii de multe de fiecare data cand ies din orash la drum lung!! Ttre' sa fie al naibii de atractiv patratelul!!!!

Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- Deese
- Omul cu plasticele
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
In ce benzinarii se gaseste asta? Ca vreau si eu. Deocamdata am lichid de spalare de vaza luat de pe la OMV pe care-l combin (1/5-1/4) cu prelix de iarna luat din metro anul trecut (mi-am facut stoc).Lisa scrie:JetExpert
http://www.romtec-sa.ro/noutati.htm
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)