E capota dreapta?
-
Atomiku
E capota dreapta?
In timp ce imi admiram masina in lumina soarelui...am observat o mica problema.
Mie mi se pare k in dreptul farurilor...capota nu e perfect aliniata cu ele (ce perfect....se simte...). Intr-o parte....se imbina perfect....se continua...in cealalta parte...dc pui mana...simti k farul e putin mai sus decat capota. Ia incercati. EU am obs si la un prieten care si-a luat un C4 de o luna....si e la fel....O fi problema de fabricatie??
Mie mi se pare k in dreptul farurilor...capota nu e perfect aliniata cu ele (ce perfect....se simte...). Intr-o parte....se imbina perfect....se continua...in cealalta parte...dc pui mana...simti k farul e putin mai sus decat capota. Ia incercati. EU am obs si la un prieten care si-a luat un C4 de o luna....si e la fel....O fi problema de fabricatie??
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La mine capota se alineaza perfect cu farurile, nu pot spune acelasi lucru despre aripi insa
.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Atomiku
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Farurile, aripile, capota au reglaje. Reglajele finale sunt "man made". Mai mai apar si mici defecte.
Dar acest lucru nu se intampla doar la Citroen, o sa gasesti si la Mercedes, BMW, VW.
Daca te deranjeaza, du-te la ATS si se rezolva.
Dar acest lucru nu se intampla doar la Citroen, o sa gasesti si la Mercedes, BMW, VW.
Daca te deranjeaza, du-te la ATS si se rezolva.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
mariussst
Acelasi lucru am observat si eu...la alte C4, pt. ca a mea a suferit un mic incident si s-a deformat capota...am bagat-o in service dar nu mai este ca inainte - distanta dintre capota si aripi nu este aceeasi pe ambele parti, cu toate ca am insistat ca cei de la ATS sa remedieze problema (au spus ca exista o oarecare toleranta) .
A fost interesant modul in care au incercat sa reduca aceasta distanta.....doi indivizi de la ATS tineau de capota, iar unul, dupa ce in prealabil ma intreba "cum o vreau", tragea de ea ca de capacul unei conserve....si mai eram si de fata....ma gandesc ce se intampla cand nu esti acolo.
A fost interesant modul in care au incercat sa reduca aceasta distanta.....doi indivizi de la ATS tineau de capota, iar unul, dupa ce in prealabil ma intreba "cum o vreau", tragea de ea ca de capacul unei conserve....si mai eram si de fata....ma gandesc ce se intampla cand nu esti acolo.
C4 Berlina, 1.6 HDI, 110 Cp
-
Adrian
- Membru 'tunat'
S-ar putea sa fie 'fugita' masina.. Adica sa fie stramba pe dedesupt si sa nu fie trasa cum trebuie! Asa am eu la FiatL intr-o parte am loc mult la capota, intr-o parte e foarte mic... Am fost la service - capota noua, balamale schimbate, dar nimic..
Masina e deformata pe interior, iar operatia de reparare ar tine masina mult in service.. Asa ca merg asa
Masina e deformata pe interior, iar operatia de reparare ar tine masina mult in service.. Asa ca merg asa