E capota dreapta?

Scrie răspuns
Atomiku

E capota dreapta?

Mesaj de Atomiku »

In timp ce imi admiram masina in lumina soarelui...am observat o mica problema.
Mie mi se pare k in dreptul farurilor...capota nu e perfect aliniata cu ele (ce perfect....se simte...). Intr-o parte....se imbina perfect....se continua...in cealalta parte...dc pui mana...simti k farul e putin mai sus decat capota. Ia incercati. EU am obs si la un prieten care si-a luat un C4 de o luna....si e la fel....O fi problema de fabricatie??
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

La mine capota se alineaza perfect cu farurile, nu pot spune acelasi lucru despre aripi insa :roll:.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Si la mine capota e aliniata perfect .. dar la mine portiera soferului e putin mai in afara .......
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

mai, toate sunt aliniate perfect, ma faceti sa iau linia si sa verific, insa totul e aliniat perfect, sunteti siguri ca nu va uitati sub un unghi aiurea?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Silvius .. la mine sigur nu m-am uitat aiurea .. si nu e de la faptul ca e mai solicitata usa .. ca am vazut a 2-a zi dupa ce am cumparat masina .. deci e din fabrica ..
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

mergi la ats cat mai urgent, se rezolva din reglaje, nu-ti fa griji, insa incearca sa nu mergi asa cu ea
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Atomiku

Mesaj de Atomiku »

Interesante raspunsurile.....se pare k mai multe lucruri nu sunt alinate. Asta face k fiecare din masinile noastre sa fie UNIQUE. :D si cred k am aflat dc isi numesc astia de la citroen undele din masini "Picasso". :)
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Farurile, aripile, capota au reglaje. Reglajele finale sunt "man made". Mai mai apar si mici defecte.
Dar acest lucru nu se intampla doar la Citroen, o sa gasesti si la Mercedes, BMW, VW.
Daca te deranjeaza, du-te la ATS si se rezolva.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mariussst

Mesaj de mariussst »

Acelasi lucru am observat si eu...la alte C4, pt. ca a mea a suferit un mic incident si s-a deformat capota...am bagat-o in service dar nu mai este ca inainte - distanta dintre capota si aripi nu este aceeasi pe ambele parti, cu toate ca am insistat ca cei de la ATS sa remedieze problema (au spus ca exista o oarecare toleranta) .
A fost interesant modul in care au incercat sa reduca aceasta distanta.....doi indivizi de la ATS tineau de capota, iar unul, dupa ce in prealabil ma intreba "cum o vreau", tragea de ea ca de capacul unei conserve....si mai eram si de fata....ma gandesc ce se intampla cand nu esti acolo.
C4 Berlina, 1.6 HDI, 110 Cp
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

S-ar putea sa fie 'fugita' masina.. Adica sa fie stramba pe dedesupt si sa nu fie trasa cum trebuie! Asa am eu la FiatL intr-o parte am loc mult la capota, intr-o parte e foarte mic... Am fost la service - capota noua, balamale schimbate, dar nimic..

Masina e deformata pe interior, iar operatia de reparare ar tine masina mult in service.. Asa ca merg asa
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”