Oficial - DACIA DUSTER

Ultimile aparitii auto
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Oficial - DACIA DUSTER

Mesaj de catalin4u24 »

Gibonski_wnb scrie:@catalin4u24 posibil sa fi confundat garda cu unghiul de atac. :roll:
Foarte posibil... nu zic nu.

@Mihay - Chiar nu asta era ideea mea. Ceea ce vroiam sa zic, este ca anumite persoane cu fumuri fac credite la banca sa-si cumpere o masina de fitze gen X5, masini care nu si le pot permite. Numai pentru faptul ca este X5 si-l vede lumea altfel coborand din el. N-are nici o legatura cu cei ce-si fac credite pentru masini... toata lumea are credite, si eu si majoritatea dintre noi, ca nu suntem toti de bani gata. Sper sa intelegi intr-un final care a fost ideea mea si poate data viitoare nu mai imi iei in nume de rau anumite idei care chiar nu-s cu intentia sa deranjeze pe cineva. Si nu am sa fac niciodata lucrul asta pe acest forum.
Bafta
:hi

Dupa ce-l citesti, poti sa-l stergi sa nu poluam topicul cu prostioare...
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Dacia Duster va fi lansat pe piata din Romania in luna martie, dupa prezentarea oficiala a masinii din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Preturile, anunta producatorul, vor fi cuprinse intre 12.000 si 17.000 euro, cu TVA.
Antincipat insa, pe un site de vanzari auto din Germania au aparut anunturi care ofera spre vanzare SUV-ul Dacia Duster la preturi cuprinse intre 13.040 euro si 16.630 euro, in varianta 4X2.
Firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania iar anunturile de vanzare a primului SUV Dacia sunt postate atat pe site-ul dealerului, cat si pe portalurile de specialitate mobile.de.
Reprezentantii Automobile Dacia au declarat pentru Mediafax ca nu pot confirma preturile, intrucat acestea nu au fost anuntate oficial.
Vicepresedintele constructorului auto, Constantin Stroe, a afirmat recent ca livrarile catre partenerii Dacia vor fi efectuate inaintea lansarii oficiale a modelului Duster, din data de 2 martie.

Sursa: Auto.ro http://us.mc356.mail.yahoo.com/mc/welco ... and=763020" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

aruncati un ochi la i35 si o sa va cada plombele.. Decat un Duter 4x4 diesel, prefer ORICAND un I35 1.6 4x2 cu niste jante pe 17 .. Si aceeasi bani! :glasses
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

???
Pe site Hyundai ix35 incepe de la 26 de mii de oiro... unde e asemanarea?

Edit: am vazut ca ai scris i35, ceea ce nu exista. ix35 e scump, singurul care se apropie e Tucson.
Mie imi place Duster fiindca imi aduce aminte de Subaru Forester (generatia anterioara, nu asta de acum) care dupa mine este masina ideala.
C4
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

stai linistit ca vor veni promotiile.. Skoda Superb era cand a aparut 21k, intrare.. Acum pretul pentru 1.4Tsi E5 este 17k!
Asa fac strainii astia... Asa a fost si la Bravo, la Insignia, la totate...
O sa apara varianta pe benzina 4x2, decent echipata la 17-18k, adica pretul de tot al Dusterului..

Sa nu uitam ca in zilele astea se cumpara Santa Fe nou, 2.2Diesel la 21k.. Deci, cine pana mea ar cumpara I35?

Evoluţia calitativă înseamnă şi o echipare mai bogată şi un plus de tehnologie. Astfel, Hyundai ix35 vine în standard cu buton de start şi cheie inteligentă, un ecran de 3,5 inchi, ascuns în oglinda retrovizoare, pentru a facilita manevrele de parcare şi cu navigaţie prin satelit integrată (ca opţional). Jante pe 16 inchi de aliaj sunt în standard, dar pot fi comandate şi unele pe 18. Vânzările oficiale vor debuta în primăvara următoare cu preţuri care vor gravita în jurul a 18.000 de euro.
Sursa Promotor.ro
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Dacia Duster se prezinta, inainte de Geneva

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca Dacia va lansa primul SUV din istoria brandului autohton cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare.
Totusi, pana la prezentarea publica din Elvetia, a aparut pe Internet o brosura, aparent din greseala, care prezinta noul Duster.
Mai intai de toate, masina va fi oferita cu patru niveluri de echipare: Duster, Ambiance, Laureate si Prestige. Nivelul de echipare entry-level va fi Duster si se va adresa clientilor cu buget redus, optiunile fiind pe masura pretului.
Totusi, va beneficia de ABS si EBA, airgab-uri atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata, servodirectie, oglinzi retrovizoare manuale, radio. (asadar niciun cd-player in pachet).
Urmatoarea versiune este Ambiance, care include toata lista de mai sus, la care se adauga geamuri electrice fata, airbag-uri laterale torace. Dacia Duster Laureate vine cu onglinzi electrice si incalzite, lumini ceata, trip computer si clima manuala.
Nivelul de echipare de top Prestige include un MP3 Player, plus jante din aliaj de 16 inch si volan imbracat in piele.
Gama de motorizari va include trei propulsoare dupa cum urmeaza: o unitate diesel 1,5 dCi cu doua trepte de putere: 85 si 110 CP.
Pe benzina, constructorul auto roman propune un motor de 1,6 litri 105 CP. Acestea pot fi legate fie la o cutie de viteze manuala cu cinci sau sase rapoarte.
In ceea ce priveste performanta, Duster, pus in miscare de propulsorul 1.5 dCi 110, cuplat la transmisia cu sase viteze, realizeaza sprintul 0-100 km/h in 11,8 secunde si atinge o viteza de top de 171 km/h. Versiunea 1.5 dCi 85 atinge o viteza maxima de 155 km/h.
Tractiunea integrala este disponibila fie cu motorul dCi 1,5 de 110 CP, fie cu cel pe benzina de 1,6 litri si 105 CP, ambele cuplate la cutia de viteze cu sase trepte.

Sursa: Auto .ro
http://us.mc356.mail.yahoo.com/mc/welco ... nd=8106291" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Zice-se ca au aparut si preturile la noi, 12.000e cea mai ieftina, 15.000 versiunea de top.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

prezentare duster

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUeeSnl6 ... div-r-8-HM[/youtube]
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

daca pana acuma aveam unele retineri , filmuletul asta m`a convins..hidoasaaaaa
aceleasi nenorociri de butoane pt geamuri...dar are comenzi la volan frateeehh ... nebunie
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Duster, ca orice dacie, se vrea o masina utila care sa te care de la A la B protejindu-te cu un airbag. Nu se vrea o masina frumoasa, fancy sau macar placuta la condus.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

si as completa eu si reusita tehnic pe deasupra.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Ramine de vazut daca e asa de reusita tehnic, desi fiind simpla, nu prea are de ce sa aiba probleme, mai ales ca foloseste elemente verificate pe masini de mare serie, ca Logan si Qashqai.

Mie unuia imi place Dusterul, pare o masina onesta, fara floricele si brizbrizuri, si cred ca m-as obisnui si cu comenzile de la geamuri, si cu cele de la clima care sint in spatele schimbatorului de viteze... Pentru mine la Logan problema cea mai mare sint scaunele inalte si fara nici un fel de sprijin lateral.
Duster pare sa promita o masina polivalenta, un adevarat "crossover" care poate fi o alternativa buna si in oras, nefiind prea mare, si pe drumuri de tara. Dar obligatoriu cu dizelul de 105 cai, sau poate cu alt motor mai puternic.
C4
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

pai ce sa mai ramana de vazut.
90 % e Logan la care s-a mai pus o punte motoare.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

hai frate ca aia maro cu niste jante pe 19 si o suspensie sport... E PIMP!

Mie imi place ideea de Made in Ro... Adica, pana mea... Daca nici cehii nu iubesc Skoda... Nici romanii Dacia
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

alex82 scrie:filmuletul asta m`a convins..hidoasaaaaa
Ai un mare minus "-" de la mine :ok

Dupa mine e superba pentru o dacie. Cea mai "frumoasa" dacie de serie de pana acum =D>
Scrie răspuns

Înapoi la “Noutati Auto”