jurnal de bord sergentul C4

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
speedy'91
Numar Inmatriculare: AG 91 BAU

jurnal de bord sergentul C4

Mesaj de speedy'91 »

salut!
-sergentul a fost adus din Franta si l-am cumparat in luna aprilie cand am vandut alfa mea 147,motor 1.6,120cp care consuma cam mult in oras,era pe benzina;
-sergentul are la bord 73000,merge impecabil,se vede ca nu a rulat in tara,nu troncane,nu zdrancane nici un plastic;comparativ cu c4-ul care l-am avut ca masina de serviciu pot spune ca este nou;dupa 270.000 pe drumurile patrie la cel de serviciu motorul si mecanica in general fuctionau foarte bine,in schimb plasticurile,caseta de directie erau ca o orchestra!
-prima misiune indeplinita cu succes a fost schimbare uleiului de motor,filtru ulei si aer;am pus filtre Male(germany) si ulei Castrol Edge 5W-30 Long life3;
-saptamana trecuta i-am schimbat discurile de frana,placutele,uleiul in cutie si binenteles i-am inrosit etrierii :ya ;am pus discuri Brembo,placute Textar si ulei c.v Total(pt o protectie maxima am bagat si 150gr de tratament c.v Metabond GT) ;cateva poze:
Imagine

Imagine

Imagine
si uleiul c.v care era uzat:

Imagine
se spune ca e garantat pe viata,eu zic sa-l schimbati la 4ani sau 100.000km
-i-am inlocuit becurile interioare,poziti fata si cele de la nr de inmatriculare cu becuri cu led SMD(culoare alb neon);super schimbare,o recomand tuturor; :thumbright:
alfa romeo 156facelift,1.9JTDm,150cp
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
vladut_v

Re: jurnal de bord sergentul C4

Mesaj de vladut_v »

La mai mare !

Citroen C4 de firma cu 270.000 KM la bord ?? Asta castiga la categoria "Cel mai rulat C4" ... detasat !
C4 1.6i 16V Berlina
speedy'91

Mesaj de speedy'91 »

Tu de ce crezi ca mi-am cumparat c4hdi ca masina personala :drive ?am fost foarte multumit de fiabilitatea celui de la serviciu!
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Sorry de offtopic, ce probleme ti-a facut masina la peste 200.000 km ? Ce motor avea 92 sau 110 CP ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
speedy'91

Mesaj de speedy'91 »

motorul era de92cp;
probleme:- caseta de directie care era super uzata,zdrancanea la cea mai mica denivelare(de inteles pt cei 270.000km in romania;cei de la citroen au ramas impresionati de caseta,ca a tinut asa de mult,mi-au spus ca au avut masini carora li sa stricat si la 25.000km);
-plasticurile din interior si portierele spate zdrancaneau;
-consumul de carburant era un pic mai mare(aprox-0,5lpana la 1l) fata de ce arata computerul de bord;
:drive Oricum masina impresiona pe orice vedea cati km are la bord si cum merge =D> !
speedy'91

Mesaj de speedy'91 »

-ieri am schimbat bieleta de directie de pe partea dreapta,iar astazi i-am reglat directia!
A fost un pic cam greu sa desfac bieleta veche,a trebuit sa o polizez pt a putea sa o apuc cu cheia;url=http://www.postimage.org/image.php?v=gxlYbcS]Imagine[/url]
Imagine
o alta problema surpriza:corpul bieletei originale are 559mm,TRW-ul numai 543mm,din cauza asta a trebuit sa compensez din capatul de bara pt ca lungimea totala sa fie aceeasi!(e bine de stiu pe viitor,in programul de piese am vazut ca exista trei dimensiuni de bielete in functie de marca:559, 543, 541).
Imagine
-maine merg sa-i fac o verificare la instalatia de climatizare-racire,cred ca trebuie sa completez freonul;am observat azi cand coboram de pe rampa de directie, la relanti, ca mi-a cuplat apoi decuplat compresorul de freon;mecanicul care mi-a reglat directia se ocupa si cu aparatul de verificare-incarcare freon si mi-a spus ca nu am suficient freon! :help
speedy'91

Mesaj de speedy'91 »

sergentul a avut 310g freon in instalatie;acum il are pe tot(450g fix) si un filtru de polen nou,cu carbon activ! :ya
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”