Consum motoare pe benzină

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Consum motoare pe benzină

Mesaj de mituc »

SonyAD scrie:Eu nu înțeleg de ce sunt așa complexați șoferii și propitarii de benzinare. :| Întotdeauna parcă au ceva de demonstrat celor cu diesel.
Nici eu nu ii inteleg pe posesorii de diesel carora desi masinile le merg gratis incep sa se panicheze si sa genereze threaduri de 20 de pagini pe forumuri cind constata ca pe nus' ce segment de drum le-a crescut lor consumul de la 5.2 la 5.4l/100, desi ei tot la consum au mers ::P
Vai, o fi de la motorina, sa schimb uleiul, oare mi-s dezechilibrate rotile, dar oare placutele nu stau pe discuri, o fi blocata frina de mina, oare s-a intimplat ceva cu cutia, ah, o fi de la faptul ca masina e dotata cu instalatie de climatizare, poate e de la volanta, sau ambreaj ca-mi patineaza si se tureaza motorul de fapt insesizabil mai mult decit ar trebui la viteza aia, si am intrebat si in service si aia m-au tratat cu indiferenta (si mai deschid inca un thread de 50 de pagini in care sa spurce service-ul respectiv), sau, shit!! :shock: , o fi de la faptul ca am mers cu masina!!! :drive :twisted:

Eu n-o sa le am de reprosat nimic posesorilor de diesel in afara de faptul ca imput atmosfera cu jegurile alea de motoare, fie ele si cu filtre de particule. Orice altceva e admirabil incepind de la anumite greutati ale masinii si respectivi cilindree a motoarelor (adica da, la masini mici un motor diesel e cretinism curat): consum, eficienta per kilometru cu tot ce presupune asta (cuplu/putere, costuri, samd).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

mituc scrie:Spritmonitor.de anyone?
Abia am inceput: http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/295345.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 1.6i 16V Berlina
mituc

Mesaj de mituc »

:thumbright:

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

mituc scrie:Eu n-o sa le am de reprosat nimic posesorilor de diesel in afara de faptul ca imput atmosfera cu jegurile alea de motoare, fie ele si cu filtre de particule.
Nu împuțim noi în mod deosebit atmosfera, dimpotrivă. Benzinarele o împut mai rău. Ce într-adevăr mai nasol la diesel sunt emisiile de oxizi de azot.

Dacă deconectez debitmetrul și stai în spatele mașinii îți dau lacrimile până se încălzește catalizatorul.
mituc scrie:Orice altceva e admirabil incepind de la anumite greutati ale masinii si respectivi cilindree a motoarelor (adica da, la masini mici un motor diesel e cretinism curat): consum, eficienta per kilometru cu tot ce presupune asta (cuplu/putere, costuri, samd).
Sunt un cretin curat.

:(
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
mituc

Mesaj de mituc »

SonyAD scrie: Nu împuțim noi în mod deosebit atmosfera, dimpotrivă. Benzinarele o împut mai rău. Ce într-adevăr mai nasol la diesel sunt emisiile de oxizi de azot.
Aha! Pai la alea ma refeream, + la gudroni si funingine. Ca emisiile de CO2 sint blamate aiurea desi codoi papa plantele. Codoi poate respira si un animal (inclusiv omul) fara sa moara daca e sucifient odoi liber prin zona, dar oxizii de azot, funinginele, etc... is mai putin bune.

Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Nu am nici o preferinta speciala, totul depinde de buget si de situatia concreta.
Cu C4, de exemplu, cu 4 saptamani inainte sa o cumpar nici prin vis nu ma gandeam ca voi avea o masina noua si Citroen pe deasupra, carismatic dar putin inteles.

Gazele emanate de un motor Diesel sunt mai nocive, nu am nevoie de explicatii stiintifice.

Stau pe o straduta din centrul vechi al capitalei, ceva mai aerisita dar totusi circulata, imi spal de multe ori masina in aer liber.
De fiecare cand trece un Diesel pe langa mine, fie el si Cayenne nou nout, nu imi pasa ca se simte clar mirosul, dar o data inhalat de cateva ori am o stare de ameteala si greata.

Si dupa benzina miroase, la cele noi pana se incalzeste, la rable fara catalizator tot timpul.
Insa o data incalzite cele noi nu se simte, nu ma deranjeaza cand trec. Dupa Diesel tot timpul pute si iti cauzeaza greata fie el si nou nout.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ramaneti va rog Ontopic! Tot ce e in afara "Consum motoare pe benzina" va fi sters :!:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

Diesel-ul merită pt. sunet. ::P Chiar dacă nu aleargă pe cât de bine se aude.

Mă rog, vorbesc de diesel-ul meu. Altele nu știu cum se aud între 2000 și 4500.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
kidd46
c4 lover
Marca si model masina: Citroen C4, 16i, COUPE
Numar Inmatriculare: B-62-THF

Mesaj de kidd46 »

1.6 16 v 110cp benzina 10-11 prin Bucurestiul minunat si 6-7 afara la o viteza de 110-120 km/h! :wink:
slalom printre cretini...
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

c4 vts 2.0 177 bhp - 14% in oras la stilul meu de condus, cam 12 daca reusesc sa stau sub 3500rpm (greu)
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Romeno

Mesaj de Romeno »

pesteimputit scrie:c4 vts 2.0 177 bhp - 14% in oras la stilul meu de condus, cam 12 daca reusesc sa stau sub 3500rpm (greu)
ma simt si eu mai bine cu 13.2 -ul meu din oras :D
pe afara daca nu trec de 110km/h fac vreo 7 si dupa urca pe la 8.5 :drive
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
Eddy
Numar Inmatriculare: B-04-ECW

Mesaj de Eddy »

Eu scot consumul ala la 1.6 110 cai fara sa trec de 4000 turatii :))
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Eu am scos 7.1L/100 km si i-am dat un varf de 195 km/h pe Dn1, spre Comarnic ::P . Mers potolit dar inconstant.
Valvetronic, 122 cp.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Scuze de off, dar chiar nu ma pot abtine.

Omule, cand te tot semnezi cu valvetronic, 122 cp, parca ai vrea sa te lauzi ca ai avea vreun motor v12 cu nush cate tehnologii ultra noi pe el si cu vreo 20.000 de cai, ca la vapor.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
mituc

Mesaj de mituc »

Pai ce e incorect la treaba cu valvetronicul? Omul se semneaza cum vrea... nu injura pe nimeni, nu minte, deci...

Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”