Boteaza-l te rog dupa bunul plac. Promit sa folosesc cuvintele tale sa nu te mai enervezi
Consum motoare pe benzină
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Re: Consum motoare pe benzină
Este corect sa specific despre ce tip de unitate vorbim, incercam sa nu fim anonimi pe forum.
Boteaza-l te rog dupa bunul plac. Promit sa folosesc cuvintele tale sa nu te mai enervezi
Citroen C4, 1.6 vti

- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
My points was.. e un biet motoras, nu-l lauda prea mult 
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- Juliu
Ba il laud
.
>pretul mic de achizitie si ce primesti la schimb - ok
>consumul si ce ofera la schimb - ok
>performantele - viteza maxima 195 km/h pentru un motoras aspirat, cutie cu 5 trepte scurte - ok
(pe hartie) 0-100 km/h in 10.0 secunde, Passat tdi de 140 cp are 9.9 secunde. In realitate te spulbera la reprize;
daca nu te panichezi si selectezi viteza si turatia, intre 100 si 150 km/h s-ar putea sa ai insa o surpriza placuta.
Eu ma impac cu el, in situatia mea de acum, materiala si morala.
N-am avut bani de HDi 110, daca i-as avea si timpul s-ar intoarce, as face aceeasi alegere iar banii in plus ar fi strecurati la pusculita, pentru o excursie de-o viata in Africa
.
>pretul mic de achizitie si ce primesti la schimb - ok
>consumul si ce ofera la schimb - ok
>performantele - viteza maxima 195 km/h pentru un motoras aspirat, cutie cu 5 trepte scurte - ok
(pe hartie) 0-100 km/h in 10.0 secunde, Passat tdi de 140 cp are 9.9 secunde. In realitate te spulbera la reprize;
daca nu te panichezi si selectezi viteza si turatia, intre 100 si 150 km/h s-ar putea sa ai insa o surpriza placuta.
Eu ma impac cu el, in situatia mea de acum, materiala si morala.
N-am avut bani de HDi 110, daca i-as avea si timpul s-ar intoarce, as face aceeasi alegere iar banii in plus ar fi strecurati la pusculita, pentru o excursie de-o viata in Africa
Citroen C4, 1.6 vti

- Juliu
Media pe ultimii 200 de km, Bucuresti - Manastirea Crasna.
Aglomeratie ca de obicei pe DN1, dupa aceea serpentine, urcusuri.

Media pe ultimii 1400 km, din care cel putin jumatate in Bucuresti.
Aglomeratie ca de obicei pe DN1, dupa aceea serpentine, urcusuri.

Media pe ultimii 1400 km, din care cel putin jumatate in Bucuresti.
Citroen C4, 1.6 vti

-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
Consum robotica 1.6i 122 pe autobahn-ul patriei
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=es-7mMR6TMk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=es-7mMR6TMk[/youtube]
-
lucyano
- Marca si model masina: C4,1.6.i 110 hp,SX
- Numar Inmatriculare: OT-03-ZAR
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai la vale toate consuma asa sau chiar mai putin.uscristian scrie:Consum robotica 1.6i 122 pe autobahn-ul patriei![]()
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Silviu Mustata
Cu tot respectul pentru Mituc, confirm consumul aratat de uscristian, cel putin pe timp de vara si cu benzina mai buna (adica nu cu 95).mituc scrie:Pai la vale toate consuma asa sau chiar mai putin.uscristian scrie:Consum robotica 1.6i 122 pe autobahn-ul patriei![]()
Motorul de 122 CP face toti banii.
Si ca veni vorba,
TUTUROR MEMBRILOR FORUMULUI (SI POSESORILOR DE C4 CARE NU SUNT MEMBRI) LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, SA VA BUCURATI DE CEI DRAGI, UN AN NOU MAI BUN SI VIZITE LA SERVICE DOAR PENTRU REVIZIE SI ITP.
BAFTA SI MULTI KM
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
O fi, dar daca BC arata consum instantaneu in jur de 5 in permanenta atunci ma astept ca si la un drum lung, de 200+km, sa apara un consum mediu asemenea, nu? 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Juliu
Confirm si eu consumul lui uscristian, pentru 1.6 vti.
Vezi poza mea de mai sus, cu 5.5 consum mediu. Este foarte mult 5.5 dar m-am pierdut in apropiere de Bucuresti, datorita unui marlan cu TDI si 4 cerculete in bot. Sunt pretutindeni frate.
UN AN MAI BUN PENTRU TOATA LUMEA, SA NE VEDEM SANATOSI SI FERICITI LA ANUL.
JOS BĂSE!
Vezi poza mea de mai sus, cu 5.5 consum mediu. Este foarte mult 5.5 dar m-am pierdut in apropiere de Bucuresti, datorita unui marlan cu TDI si 4 cerculete in bot. Sunt pretutindeni frate.
UN AN MAI BUN PENTRU TOATA LUMEA, SA NE VEDEM SANATOSI SI FERICITI LA ANUL.
JOS BĂSE!
Citroen C4, 1.6 vti

- Silviu Mustata
Mers zilnic la servciu, pe zona de nord a Bucurestiului si pana la 20 km de Buc., ultimii 4400 km, consum mediu de 7.6 (din iulie si pana in decembrie, inclusiv).
Totusi, parerea mea, ca benzina conteaza destul de mult in obtinerea performantelor.
Daca veciul motor de 110 CP nu era reusit, nu se baga BMW sa puna Valvetronic-ul pe el si sa-l foloseasca si ei pe Seria 1 si Mini.
Totusi, parerea mea, ca benzina conteaza destul de mult in obtinerea performantelor.
Daca veciul motor de 110 CP nu era reusit, nu se baga BMW sa puna Valvetronic-ul pe el si sa-l foloseasca si ei pe Seria 1 si Mini.
- Juliu
Cred ca este putin diferit, e anul nou si nu mai dau search, dar stiu ca s-a mai discutat.
(va rog corectati, posibil gresesc) Piesele de la 1.6 i nu se potrivesc din pacate la VTi pentru ca vti-ul nu este o modificare a precedentului motor.
Blocul motor a fost luat parca de la un motor Peugeot mai vechiut, fara alte asemanari in schimb.
Si, pe seria 1, chiar daca motorul are tot 122 cp, nu cred ca sunt atatea asemanari pe cat am vrea noi sa credem, cu exceptia sistemului de distributie variabila.
Pe Mini insa, da, motorul este identic si la fel.
(va rog corectati, posibil gresesc) Piesele de la 1.6 i nu se potrivesc din pacate la VTi pentru ca vti-ul nu este o modificare a precedentului motor.
Blocul motor a fost luat parca de la un motor Peugeot mai vechiut, fara alte asemanari in schimb.
Si, pe seria 1, chiar daca motorul are tot 122 cp, nu cred ca sunt atatea asemanari pe cat am vrea noi sa credem, cu exceptia sistemului de distributie variabila.
Citroen C4, 1.6 vti

- Silviu Mustata
Bravo, se pare ca ai reusit sa gasesti mai multe informatii. Cei de la dealer habar n-au ce vand, iar ceea ce am afirmat este rezultatul compilarii a cateva informatii raspandite intamplator pe net.Juliu scrie:Cred ca este putin diferit, e anul nou si nu mai dau search, dar stiu ca s-a mai discutat.
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Rm. Vilcea - Bucuresti - Bansko (BG) si inapoi: 1686 km, viteza medie 70, consum mediu (pe computer, care cred ca minte optimist) 7.1 litri/100 km. La bulgari, ca de obicei, pe drumurile nationale am mers mult mai tare ca la noi. Acolo unde am stat am facut peste 250 de km in cele 7 zile cit am stat, cu citeva urcari sus la pirtie, vreo 12 km de serpentine, drum ingust (dar impecabil) prin padure.
C4
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
motorizarea? ca nu o ai trecuta nici la semnatura
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior