Consumul a sarit un pic in ultima perioada, in oras pe zapada si pe la munte, astfel consumul mediu pe toata perioada fiind de 9.2l, iar viteza medie 39km/h. Precizez ca nu merg la consum in nici un fel.....
Probleme nu prea au fost, in general sunt foarte multumit de masina. Problema cu ESP-ul / ASR-ul nu a reaparut, deci probabil a fost un senzor.....
Singura mea problema reala si care nu am reusit sa o rezolv inca este un tremurat usor in volan pe la 120 - 130 km/h. Rotile au fost centrate de doua ori, si a facut de fiecare data asemanator. Intre timp am schimbat si jentile si cauciucurile cu cele de iarna care evident fac la fel....deci am o problema.
Dupa mine, sunt doua variante:
- desi nu imi aduc aminte sa fi luat cine stie ce gropi si nici nu trage stanga - dreapta, merg in general destul de atent, eu sper sa fie ceva de la geometrie...o voi face.....
- a doua varianta, de care ma tem si sper sa nu fie, ar fi cea cu discurile usor ovalizate, care intra in vibratie cu placutele de frana la acea viteza.....vom vedea....(voi ce ziceti?)....pe frana nu prea se simte, sau se simte la fel.....