Victor.VR scrie:Orice sugestie aveti.. e buna! Dar neaparat sa fie pe 16.. si modelul sa fie in asa fel incat sa nu para rotile mici..
dar va puteti da parerea si din cele expuse de mine..
Din cele date de tine ar putea fi Dezent RB sau V, modelul ala de TSR sau ce-o fi.
Daca vrei ca rotile sa nu se vada mici atunci:
1. in mod clar nu ai ce cauta cu oribilitati negre (care mai merg cu greu pe masini rosii de exemplu, insa nu si pe albe).
2. stai departe de cele in doua culori care nu au buza jantei tot argintie si
groasa.
Nu stiu daca esti fan al jantelor cu multe spite sau al celor cu putine spite. Eu eram fan al celor cu putine spite pina am inceput sa vad cum arata pe masini (prea multe zone intunecate, si daca nu-s suficient de mari, adica 18" sau mai sus arata cam aiurea). Pe de alta parte nici foarte multe spite sau groase nu e bine sa aiba pentru ca arata ca niste capace.
Ce-ti mai recomand: AEZ Xylo, Sparco Pista Matt Silver, Sparco drift Matt Bronze (o culoare deosebita si rar intilnita, dar cu alb merge de minune), OZ Superturismo LM Matt Silver, OZ Ultraleggera Matt Graphite (ideale, cred), Gold (de ce nu, pe masini albe, rosii, negre, albastre si chiar gri inchis arata senzational), Alleggerita Titanium Tech (cam acelasi lucru cu Matt Graphite).
OZ-urile e posibil sa-ti sara putin din buget, insa vezi care sint preturile si cum ti le permiti respectiv cum iti plac pe masina.