Consum motoare pe benzină
- Silviu Mustata
Re: Consum motoare pe benzină
Daca mergi numai in trafic bara la bara poti sa ai mama masinii caci nu se mai pune problema de consum optim. In aceste situatii poti sa-ti faci socoteala la consum orar. Oricum consumurile date de producator sunt scoase in niste conditii de nu le gasesti in Bucuresti nici dupa evacuare generala.
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Efectuam matematica si rezulta 5525 km in Bucuresti, pentru Silviu.
1. la mana, Silviu a dat 85%, o valoare aproximativa, pentru o idee.
2. la mana, daca a efectuat 975 km extraurban cu o medie de 6 L/100 km si in Bucuresti a avut pe 5525 km, peste 9, ~ 10 L /100 km, nu va iesi rezultatul final 8% L/100 km nici la Sfantul Asteapta.
Pe cei 5500 km, in zona de Nord, la orele potrivite, a avut media 8 ~ 8.5 L.
Vti-ul are niste optimizari binevenite in conditiile costurilor crescande, reducerea poluarii amprentei la sol etc.
Bucuresti, bara la bara, nici mama motoarelor cu combustie interna nu scoate sub 10 ~ 11 l in sus, cu atat mai putin un 1.6 benzenolina, vti, super-vti, gti, tsi, i etc.
1. la mana, Silviu a dat 85%, o valoare aproximativa, pentru o idee.
2. la mana, daca a efectuat 975 km extraurban cu o medie de 6 L/100 km si in Bucuresti a avut pe 5525 km, peste 9, ~ 10 L /100 km, nu va iesi rezultatul final 8% L/100 km nici la Sfantul Asteapta.
Pe cei 5500 km, in zona de Nord, la orele potrivite, a avut media 8 ~ 8.5 L.
Vti-ul are niste optimizari binevenite in conditiile costurilor crescande, reducerea poluarii amprentei la sol etc.
Bucuresti, bara la bara, nici mama motoarelor cu combustie interna nu scoate sub 10 ~ 11 l in sus, cu atat mai putin un 1.6 benzenolina, vti, super-vti, gti, tsi, i etc.
Citroen C4, 1.6 vti

-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
1600 km in afara bucurestiului consum de aproximativ 8 (suprinzator si la pompa si in bord)
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Ai gasit o pompa care nu fura!PsH scrie:1600 km in afara bucurestiului consum de aproximativ 8 (suprinzator si la pompa si in bord)
C4
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
rare tare de tot pompele astea... 
- Silviu Mustata
Va plngeti de consum. Trageti cu ochiul la colegii cu HDI-uri.
viewtopic.php?f=23&t=2487" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=23&t=2487" onclick="window.open(this.href);return false;
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Citroen C4, 1.6 vti

- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
9999 km, consum mixt 8.4 l/100km vit medie 39km/h
nu merg la consum ... imi place sa ma bucur de performantele masinii pe care am dat banii
nu merg la consum ... imi place sa ma bucur de performantele masinii pe care am dat banii
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
si crezi ca noi daca mergem azi la consum , maiine nu facem la fel ca tine ? Nu ne bucuram si de performantele masinii ? Rautaciosule !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
gata cu off-ul promit
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- Silviu Mustata
Subscriunavzar_x scrie:n-am vrut sa fiu rautacios ... am mentionat doar in caz ca i se va parea cuiva ca e mare consumul ... pur si simplu nu pot sa merg la consum ... ma apuca damblalele cand aud cum maraie motorul ala si cum mi se lipeste spatele de scaun ... senzatia asta face toti banii ... in rest eu sa fiu sanatos ... macar de atat sa ma bucur si eu daca tot platesc rate la ea
![]()
gata cu off-ul promit
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bai vreau si eu sa vad unul care scoate 16l/100 extra-urban. Nu de alta dar concursul asta "benzinar cu consum de diesel - ba al meu consuma mai putin decit al tau care e identic dar are alta culoare" vad ca are mai multi cistigatori deja.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@mituc, stiu eu unu
16 extraurban e record la el ... 18-20 mai merge 
Chrysleru lu sefu
Chrysleru lu sefu
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai nu, pentru consum la vapoare facem topic separat 
E 300HC-ul cu HEMI de 6 litri sau sau srt-8? Sau ce magaoaie mai e si aia? Nu de alta dar eu nici daca merg constant cu 200 nu scot 18-20.
E 300HC-ul cu HEMI de 6 litri sau sau srt-8? Sau ce magaoaie mai e si aia? Nu de alta dar eu nici daca merg constant cu 200 nu scot 18-20.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)