Costi, vezi aici:
viewtopic.php?f=16&t=2010&st=0&sk=t&sd=a&start=482" onclick="window.open(this.href);return false; si aici:
viewtopic.php?f=16&t=2010&st=0&sk=t&sd=a&start=197" onclick="window.open(this.href);return false; .
Catalin: pai de 17 ziceam ca-s. E a patra iarna in care le port, daca nu le-am facut patrate in 3 ierni pina acum nu vad de ce le-as face intr-a 4-a

Una dintre aceste jante a fost intreptata pentru ca a inceput sa fuleze dupa ce am luat o gilma de asfalt pe E583 (nu se mai echilibra, cerea in continuu vreo 10gr de plumb pe care oricum ii dadeai nu se mai rezolva), dar se intimpla in vara lui 2009 cind am mers cu aceste jante si pneuri de 17 de vara (dupa ce trecusem iarna tot cu ele si n-au avut nimic).
Oricum iarna merg cit se paote de usor, si ca sa-ti faci o idee 2 dintre aceste pneuri de iarna au uzura 0.5mm (deci mai au profil de 7.5 din

si celelalte 2 au 1mm (deci mai au 7 din

. Si asta in aproximativ 20k km parcursi cu ele. Cred ca mai mult le-amuzat in burn-outurile de dupa montare, sa dau jos stratul imbatrinit.
Pe strazile noastre sint prea multe capcane iarna (dar nu numai) ca sa merite sa te grabesti undeva.