e.. trec si zilele astea geroase si apoi iar o sa ne injure lumea cand mai dam consumurile
... mie mi-a scazut la 6.8 dupa niste plimbai de 150 de km pe centura

Depinde cand l-ai resetat ! Daca nu e resetat de multi km e normal sa-ti arate atat.Mihai.G scrie:Cu motor de 1.6 HDI 90cp in oras vara la un mers norma (nu dorm in trafic ) imi arata un consum de 5.3 iar in afara mers pe A1 sau A2 cu o viteza de 120-130km\h 5 fix dar acum iarna e cam ciudata ca imi arata 5.9 in orasi dar yo cred ca inghite ceva mai mult. So fi stricat!

NU a mai fost resetat de vro 4 mii si ceva de km. Dar in orice caz sunt foarte multumit de consumul eiRaducv scrie:Depinde cand l-ai resetat ! Daca nu e resetat de multi km e normal sa-ti arate atat.Mihai.G scrie:Cu motor de 1.6 HDI 90cp in oras vara la un mers norma (nu dorm in trafic ) imi arata un consum de 5.3 iar in afara mers pe A1 sau A2 cu o viteza de 120-130km\h 5 fix dar acum iarna e cam ciudata ca imi arata 5.9 in orasi dar yo cred ca inghite ceva mai mult. So fi stricat!

Atunci e consum mediu, nu urban.Mihai.G scrie:NU a mai fost resetat de vro 4 mii si ceva de km. Dar in orice caz sunt foarte multumit de consumul ei

Asta am si facut si momentan imi arata 7.9 dar am parcurs doar 12km.mikepop scrie:Da-l de la 0 si mergi numai prin oras...cred ca o sa iti sara de 10..si eu am acelasi motor, si cu 52 de litri am facut in perioada asta numai prin oras 500 de km...