ciprianis scrie:nero scrie:Not good enough >:)vlad scrie: Am facut poza special pt comandor. De consumul asta ce mai zici ?
Am mers constant, drum liber, fara AC, singur cu bagaje putine si cu anvelopele de vara.
Sent from my LG-P690
Verifică asta afară...
60km/h, cruise control, treapta a patra.
Consum motoare diesel
- ciprianis
Re: Consum motoare diesel
eu in mansalier merg asa cu trolebuzul meu. (glumesc)
-
mircea21
- Numar Inmatriculare: b 777 asa
-
Eddy
- Numar Inmatriculare: B-04-ECW
Scoti acel 1 de la km si il pui la consum si scoti ca benzinarele 
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
-
nero
- Robotizat
-
klaus
Salutare,
Are cineva 1.6 HDI cu cutie automata ? Imi puteti spune care ar fi consumul pentru acel motor & cutie?
Am gasit masinuta de aici http://www.autovit.ro/citroen-c4-C23288026.html" onclick="window.open(this.href);return false; care pare foarte ok insa nu am gasit mare lucru despre consumul pentru 1.6 hdi cutie automata si eventuale probleme ale lui/ei-cutiei(stiu ca aici se discuta doar despre consum, mai sap pe forum poate gasesc).

Are cineva 1.6 HDI cu cutie automata ? Imi puteti spune care ar fi consumul pentru acel motor & cutie?
Am gasit masinuta de aici http://www.autovit.ro/citroen-c4-C23288026.html" onclick="window.open(this.href);return false; care pare foarte ok insa nu am gasit mare lucru despre consumul pentru 1.6 hdi cutie automata si eventuale probleme ale lui/ei-cutiei(stiu ca aici se discuta doar despre consum, mai sap pe forum poate gasesc).
It's time to burn!
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
cutia cred ca e pilotata, dar vezi de cand e in Romania ... daca e adusa recent cei 57000 km in 5 ani, in Germania sunt o utopie. Consumul nu are de ce sa fie semnificativ mai mare fata de manuala.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
E pilotata si consumul nu e mai mare ca la o versiune cu cutia manuala si folosita in acelasi regim.
-
mircea21
- Numar Inmatriculare: b 777 asa
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
mi-a aratat si mie de vreo doua ori 1999 
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
mie-mi arata mult mai des autonomia asta de la voi, doar ca e fara "1" ala din fata... 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
AIa cu 1 in fata e un bug. Corect e fara. 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Un sfat ceva pt un robot care incepe se pape motorina cam multa??? Adica pe unde sa ma uit ce sa caut??? motorul de 1.6 hdi de 90 cai consuma cam mult in ultima vreme
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Ce intelegi prin cam multa si cum ai ajuns la aceasta concluzie ?
Ceva modificari ale functionarii motorului ?
Ceva modificari ale functionarii motorului ?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Adica, iti ia cu 1l/100 mai mult sau cu 5? Ca o diferenta de 1-2l/100 e perfect explicabila prin prisma faptului ca tii masina in soare fara parasolare si apoi climatizarea munceste de-i sar palele la ventilatoare.fanut scrie:Un sfat ceva pt un robot care incepe se pape motorina cam multa??? Adica pe unde sa ma uit ce sa caut??? motorul de 1.6 hdi de 90 cai consuma cam mult in ultima vreme
Daca ai nevoie de un parasolar mare cit sa prinda tot parbrizul de la C4 da-mi de stire.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Nop Mituc nu e vb de asa ceva masina mea sta in garaj in general iar pana acum in iasi nu au fost temperaturi atat de mari incat sa am nevoie de Ac ...problema sau sitiatia ca nu stiu daca e chiar o problema sta in felul urmator cam acum 2 ani masina pe care o conduc arata in bord pe CB un consum de max5.9 la o viteza medie de 22 km/h acum dupa 2 ani in slujba mea aceeasi masina arata un consum pe CB de 6.5 poate si datorita rotilor care sunt cu 2 km mai grele decat tablele; O sa i fac un consum real pun x kg de motorina merg y km si sa vad ce iese ca CB stim cu totii cat e de real 
L.E. Daca te incurca un parasolar mare cat sa cuprinda tot parbrizul il accept cu mare drag acu in Saptamana mare cu totii tre' sa fim mai buni
L.E. Daca te incurca un parasolar mare cat sa cuprinda tot parbrizul il accept cu mare drag acu in Saptamana mare cu totii tre' sa fim mai buni