vlad scrie:Imi pare rau pt pateniile tale, dar am si citeva intrebari: tu la cine ai RCA ? Ce probleme ai avut cu cei de la Euroins ? Si ce le recomanzi celor ce fac RCA la astia ?
Bateria, avind in vedere ca ai benzinar, te va costa sub 300 lei. De cauciucuri asteapta parerea altor useri.
Din pacate am uitat sa raspund la intrebarea despre RCA Vlad.
Cei de la Euroins cauta nod in papura sa nu iti aprobe dosarul si in general nu iti da accept de plata pentru reparatii in service-uri Citroen, cu banii dati de ei nici la colt de strada nu se incumeta sa iti repare masina.
Am rezolvat cu regres pe Casco ( Generali ).
RCA-ul meu este tot la Generali
Masina este reparata, arata si merge excelent.
Ma gandeam ca inafara de problema blocului de sigurante cate mi-a ars si pompa de benzina, inafara de Bujii, placute frana spate si fata, o baterie, filtre si ulei nu am schimbat nimica. Tot citeam pe forum despre capete de bara si altele, momentan nu mi-au facut probleme, am intrebat la service si mi-au zis ca nu trebuie schimbat nimica.
Recent mi-a mai aparut o problema la AC. El esti bi-zona, pe partea pasagerului ( dreapta ) nu mai imi raceste, imi baga doar aer fierbinte, mai fierbinte ca atunci cand e dat pe "HI" la clima. Am sunat la baietii de la Cartec si mi s-a spus ca este o problema cu o clapeta din interiorul aparatului: Cost 150 Ron piese + 100 Ron manopera 30min - 1h operatia. Inca nu mi-am facut timp sa ajung pana la ei.
La ce ar trebui sa ma astept sa schimb in viitorul apropiat ?
Considerand ca masina are aprox 66000 km si 7 ani impliniti ?
Am avut grija de masina, la fiecare 8-9000 km am facut revizii cu schimbat ulei si altele.
Masina nu mananca ulei deloc.
Viteza se schimba undeva intre 2500-3500 turatii, cand masina este plina peste 4000, nu se accelereaza sub 2200 ture.
La fiecare 4-5 plinuri cu benzina 95 fac un plin cu Alto 101 Rompetrol / Evo Mol + curatator injectoare.
In oras mi se pare ca consuma un pic cam mult 12.8 + / 100 km, in afara am avut consum si de 6.1 %