Da, ai grija, ca e aceiasi chestie si la Rompetrol. Sunt multi parteneri Petrom si Rompetrol si ai zice ca e benzina/motorina lor, dar defapt nu e nici pe departe aceiasi calitateVictor.VR scrie:Uita-te poate nici nu era petrom propriu-zis, iar carburantii nu erau nici ei petrom.
Eu spre exemplu de atatia ani alimentez de la Petrom (cu de toate) si n-am nimic.
Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Este Petrom 100%, singura benzinarie de altfel din zona. Nu stiu cum sa zic, dar nu e deloc coincidenta ce mi s-a intamplat.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
hehehe.. ai scapat ieftin.DjAndr3w scrie:NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM!!!
....Deci, evitati Petrom si Lukoil pe cat posibil.
si eu tot de la petrom am alimentat cu prea putina motorina in apa, ca sa aflu apoi ca statiile isi fac aprovizionarea de unde apuca. in cazul meu de la ...lukoil
franciza astora de la petrom, cel putin, e cam cu dus si-n tors, ptr ca in cazul in care petromul nu poate alimenta statia respectiva, seful de statie (ca sa aiba continuitate la combustibil si sa nu inchida sandramaua), cumpara si de la altii, gen lukoil
de care eu ma feresc in general
asa ca, multumeste-te ca nu a trebuit sa dai rezervorul jos sa-l cureti... etc
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- DjAndr3w
Cu dat rezervorul jos am patit la Ford, diesel, cand veneam din Italia si am alimentat pe la o benzinarie no name din Ungaria. Cu greu am ajuns in tara, in Iasi si am curatat rezervorul si am scos o sticla de pacura
Oricum m-am fript cu ciorba, suflu si in iaurt de acum 
- Florinhot
- Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP - Numar Inmatriculare: B 43 WKR
DjAndr3w scrie:Cu dat rezervorul jos am patit la Ford, diesel, cand veneam din Italia si am alimentat pe la o benzinarie no name din Ungaria. Cu greu am ajuns in tara, in Iasi si am curatat rezervorul si am scos o sticla de pacuraOricum m-am fript cu ciorba, suflu si in iaurt de acum
Asadar acum ai invatat: niciodata nu alimentezi in Ungaria! Benzina/motorina este mai scumpa decat in Austria si, de cele mai multe ori, de calitate mai proasta decat in Romania.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Daca sinteti nevoiti sa alimentati in ungaria atunci alegeti cea mai scumpa benzina sau motorina pe care o au, si alimentati de la MOL-uri, sint in general ok, macar ajungeti fara stricaciuni pina in austria sau romania.
Benzinariile noname sint mai proaste decit noname-urile din romania si pe la ei in general vedeti utilaje alimentind de acolo, sau masini distruse.
Benzinariile noname sint mai proaste decit noname-urile din romania si pe la ei in general vedeti utilaje alimentind de acolo, sau masini distruse.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DjAndr3w
Eram neinformat cu benzinariile din Ungaria, si nici nu eram nevoit sa pun, mai aveam jumatate de rezervor dar aveam ceva euro in monezi si am zis sa nu intru cu ele in tara, si am patit.o. Oricum m-am lecuit s cu benzina/motorina din Ungaria si cu cea de la Lukoil/Petrom din Romania...500 km facuti astazi si masina merge perfect, bineinteles cu benzina Rompetrol.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Imi vine greu sa cred ca MOL (benzinarie ungureasca) are combustibili slabi in tara proprie ...
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Mai sus se vorbea de benzinarii noname. MOL-urile din ungaria au combustibili la fel ca si MOL-urile de la noi. Buni sau prosti, depinde de masina, depinde de ce te astepti de la ei. Dar acum ca rompetrol au dat-o de gard se cheama ca MOL e mai sus de medie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Nu , mai sus se vorbea de benzinarii in general , doar tu ai zis de MOL ca-i ok 
- DjAndr3w
Nimeni nu a zis alex de MOL din Ungaria, eu am zis ca am alimentat la o benzinarie noname, era intr-o hrtoapa de localitate si apoi am avut de curatat rezervorul, iar Mituc a zis ca in cazul in care e nevoie de alimentat in Ungaria, urgenta, sa se alimenteze doar la MOL 
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Da , scuze , nu am obsv ca ai zis no name , mi`a sarit in ochi doar roseata scisa de colegul florinhot 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Andrei, te-am rezolvat cu o janta exact cum iti trebuie tie, pe 17"

e originala, noua si aproape mocca, adica doar 850 lei cu tot cu tva
imi aduci banii la intalnirea nationala

e originala, noua si aproape mocca, adica doar 850 lei cu tot cu tva
imi aduci banii la intalnirea nationala
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- DjAndr3w
Da Stefane, merci, dobanda cum ai zis 90% pe zi, vine undeva la 2700% (90x30 zile). LA pretul de 850 Ron adaugand dobanda o sa am sa iti achit 19.507.500 Ron, lei noi
. La suma asta bere o dai tu 
- Florinhot
- Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP - Numar Inmatriculare: B 43 WKR
Mol-urile din Ungaria au combustibil foarte bun, dar mai scump decat in Austria.alex82 scrie:Da , scuze , nu am obsv ca ai zis no name , mi`a sarit in ochi doar roseata scisa de colegul florinhot
No name-urile sunt adevarate centre de talharie
Daca totul este in regula...te vor arde la schimbul valutar si, astfel, tot iesi mai scump
Cam astea au fost experientele mele traite in Ungaria (in tranzit), si de atunci evit sa mai opresc la ei.