Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
si eu zic tot negre...dar na, acuma cum ti-ar placea si tie 
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Momentan i-am dat un crom, sa vad cum se vede, fac comparatie stanga crom, dreapta negru, apoi voi incerca gri, culoarea caroseriei, mi se pare ca ar iesi bine linia de langa far cu prelungirea capotei, daca nu se "integreaza" bine nici cu gri, voi da inapoi culoarea neagra 
- DjAndr3w
Grila s-a uscat, insa nu imi place cum a iesit ca si calitate a vopsitului, la crapatura a ramas urma. E primul lucru vopsit de mine, deci voi slefui din nou, aplic chit pe o suprata mai mare si slefuit cu hartie abraziva si dupa o sa fie bine
.
Ca efect pe masina e super ok, nu mai e nevoie sa ii pun ochelarii comandati din china, deoarece se vede mult mai frumos cu aceast crom dat pe toata grila proiectorului, cel putin mie unul imi place

Ca efect pe masina e super ok, nu mai e nevoie sa ii pun ochelarii comandati din china, deoarece se vede mult mai frumos cu aceast crom dat pe toata grila proiectorului, cel putin mie unul imi place

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Valeleuu... 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
cumpara-ti o grila noua de plastic simplu si las-o asa 
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- DjAndr3w
Usor sa nu iti zboare ochii
In sfarsit am reusit si eu sa imi fac timp sa calculez consumul real cu cel indicat de CB.
Alimentat un plin, de 54,4 L cu care am facut 752 km iar consumul indicat de CB a fost 7,3 L/100km.

Consumul de la plin la plin, real, a iesit 7,234 L/100 km, deci foarte aproape de cel indicat de CB.
Super tare buburuza, inca un +.
In sfarsit am reusit si eu sa imi fac timp sa calculez consumul real cu cel indicat de CB.
Alimentat un plin, de 54,4 L cu care am facut 752 km iar consumul indicat de CB a fost 7,3 L/100km.

Consumul de la plin la plin, real, a iesit 7,234 L/100 km, deci foarte aproape de cel indicat de CB.
Super tare buburuza, inca un +.
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
cati km aveai facuti cand s-a aprins becul de alimentare?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
- DjAndr3w
Victor inainte sa fac plinul mai era o liniuta fix, inainte sa intru in benzinarie s-a stins a 2-a, iar cand am facut cei 752 km tocmai se stinsese iar liniuta doi, deci nu am facut plinul de la "aprins becul pana la aprins becul" de benzina, ci de la "ultima liniuta la ultima liniuta".
- DjAndr3w
Iata ca "norocul" se tine lant de mine in ultimul timp. Astazi am reusit sa ating un pic masina de un stalp din parcarea subterana de la Palas
Din neatentie si "datorita" spatiilor foarte mici din parcare, a trebuit sa fac o manevra de intoarcere, deoarece depasisem parcarea de o ora cu 1 min, bariera nu s-a deschis si a trebuit sa intorc pentru a plati restul sumei. Fiind foarte ingust spatiul de intors(abia incape o masina), si in fata aveam stalpi de protectie, am luat viraj dreapta prea tare si am atins usor portiera dreata, nici nu mi-am dat seama pe moment, am observat mai tarziu. Rezulatul este destul de nasol, zgarieturi pe portiera si pe bandoul portierei care s-a si deplasat un pic, aprx 2-3 mm de langa portiera. Zgarieturile sunt destul de adanci insa nu au ajuns la tabla, doar s-a luat/zgariat vopseaua. Sper sa se rezolve la un service de corectare si polish. Maine voi adauga poze ca astazi a plouat mai toata ziua in Iasi.
Astazi s-a vazut ca e in 13 si 2013
PS: grila de la poriectorul de ceata de pe dreapta nu reusesc sa o scot, si imi este frica sa nu pocneasca clipsurile daca trag prea tare, asa ca momentan vor ramane negre.
Astazi s-a vazut ca e in 13 si 2013
PS: grila de la poriectorul de ceata de pe dreapta nu reusesc sa o scot, si imi este frica sa nu pocneasca clipsurile daca trag prea tare, asa ca momentan vor ramane negre.
- DjAndr3w
Si mai spun ca sunt soferi profesionisti, primul, istetul cu masina de la salubris care a oprit in curba, al doilea, cel cu camionul care intra aproape 1 metru pe banda mea, pe linie continua. Daca era incarcat sau eu nu aveam unde sa evit, ma atingea bine de tot
http://www.youtube.com/watch?v=3CSqsvnJ3Z0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=3CSqsvnJ3Z0" onclick="window.open(this.href);return false;
- DjAndr3w
S-a dat comanda de grila proiector stanga, pe original, 55 Ron(fara TVA, am reusit sa nu o platesc), AM era 33 Ron, deci prea mica diferenta. Bandoul portierei dreapta se poate slefui si polisa si e ca nou, deci nu mai e nevoie de comanda. Astazi o sa vad si de o programare la auto smile pentru retusarea zgariturilor de pe portiera, spoiler si mai sunt cateva ciupituri pe capota, plus un polish total si ceva ceara protectoare, sa vad ce oferta primesc de la ei si buburuza va fi ca noua 
- DjAndr3w
Oferta celor de la Auto Simle a fost de maxim 500 Ron (fara sa vada masina-spunand ca e posibil sa mai scada), pentru un polish total, care inculde:
Polish auto - tratament complet exterior
Include:
izolarea completa a masinii (elementele pe care nu se va lucra:geamuri, bandouri plastic, sigle, etc);
aplicare de vopsea (dupa codul original) pe zgarieturile adanci, urmata de indepartarea excesului cu ajutorul pietrei abrazive; (acolo unde este cazul);
matuirea lacului cu ajutorul smirghelului de granulatie 3000 (acolo unde este cazul);
curatarea/decontaminarea cu argila;
polisharea abraziva pentru indepartarea zgarieturilor lacului cu ajutorul pastei Meguiar's Diamond Cut no85;
polisharea semi-abraziva cu Meguiar's Cleaner Polish no83, pentru indepartarea hologramelor ramase dupa procesul de mai sus;
aplicare pasta Meguiar's Speed Glaze no80, care reda atat un aspect de “ud” cat si efectul de adancime.
aplicare de ceara lichida Meguiar's Yellow Wax;
lustruire manuala cu lavete cu microfibre.
polisharea manuala a tuturor elementelor cromate;
-polishare faruri/stopuri (doar cele din plastic);
-curatare roti (contraaripi, jante, anvelope);
-aplicarea unui dressing pe toate elementele de plastic si pe anvelope;
Timp de lucru: aproximativ 8 ore
Nu stiu ce sa spun, daca e mult sau putin, Mituc, stiu ca tu mergi la ei, o parere te rog

Polish auto - tratament complet exterior
Include:
izolarea completa a masinii (elementele pe care nu se va lucra:geamuri, bandouri plastic, sigle, etc);
aplicare de vopsea (dupa codul original) pe zgarieturile adanci, urmata de indepartarea excesului cu ajutorul pietrei abrazive; (acolo unde este cazul);
matuirea lacului cu ajutorul smirghelului de granulatie 3000 (acolo unde este cazul);
curatarea/decontaminarea cu argila;
polisharea abraziva pentru indepartarea zgarieturilor lacului cu ajutorul pastei Meguiar's Diamond Cut no85;
polisharea semi-abraziva cu Meguiar's Cleaner Polish no83, pentru indepartarea hologramelor ramase dupa procesul de mai sus;
aplicare pasta Meguiar's Speed Glaze no80, care reda atat un aspect de “ud” cat si efectul de adancime.
aplicare de ceara lichida Meguiar's Yellow Wax;
lustruire manuala cu lavete cu microfibre.
polisharea manuala a tuturor elementelor cromate;
-polishare faruri/stopuri (doar cele din plastic);
-curatare roti (contraaripi, jante, anvelope);
-aplicarea unui dressing pe toate elementele de plastic si pe anvelope;
Timp de lucru: aproximativ 8 ore
Nu stiu ce sa spun, daca e mult sau putin, Mituc, stiu ca tu mergi la ei, o parere te rog
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai, vorbim de autosmile. Le poti da 500RON azi fara sa clipesti, si duci masina miine. Fac o treaba excelenta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- DjAndr3w
Nu am fost la ei niciodata din acest motiv am intrebat. Oricum programarea va fi facuta pe la sfarsitul lunii, sa vina banutii
. Momentan i-am pus doar grila la loc, si asteapta sa fie facuta frumoasa 
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
depinde de culoare, pe culori deschise cum ai tu cum am eu nu ies minuni. Pe negru da face baiatul ala treaba buna. Si eu am incercat la el sa scap de niste zgarieturi de cheie pe usa nu a mers adica tot se vedeau . Bafta sa fie