Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi
Eu unde am pus stickerul aveam scris ceva de la firma de leasing din germania si am reusit sa indepartez acel sticker si am pus club c4 
- DjAndr3w
Gata de azi dimineata buburuza ofera confort maxim pasagerilor
...are clima functionala, facut plinul cu freon. Facut test de scurgere, test si cu lampa UV, se pare ca totul e ok. Acum sa vedem cat va sta in instalatie freonul, vedem in primavara daca se mentine peste iarna.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
unde ai facut lucrarea la Ac si daca se poate spune si un pret 
- DjAndr3w
La Racemi
la Servunion unde am vrut sa ma duc initial puteau abia luni, si eu weekendul asta am de umblat cu masina si nu mai rezistam fara AC. Totul ma costat 150 Ron plus 20 Ron la mecanic, deoarece verificarile si tot ce am mai cerut eu am facut "impreuna" eu ma uitam si ii ziceam ce mai vreau el executa, a fost intelegerea noastra 
- DjAndr3w
- DjAndr3w
Anvelopele mele de vara ma mai tin un sezon cred, poate ar mai merge si la anul, dar mai bine le schimb (depinde si cati km voi face in vara-toamna acestui an), si cautam pe net ceva anvelope nici prea scumpe dar nici foarte proaste si am gasit ceva la pret "mediu" de la Falken FK-452 Xl 205/50 R17 93Y si Wanli S1088 XL 205/50 R17 93W, ambele cu profil "V". Asa am si acum, profil "V" doar ca sunt Maxxis MA-Z1, (cu ele am cumparat masina, erau ca noi), s-au comportat si se comporta ok. Acum nu stiu ce sa aleg, Wanli sau Falken, cine imi poate da ceva informatii, posesorii de anvelopele mai sus enumerate?! Merci 
- DjAndr3w
Anul trecut pe timpul acesta eram in "teste" cu buburuza mea prin Iasi, si eram foarte multumit de masina si am decis sa o cumpar. Acum, dupa 1 an de cand o am si 22.500 km efectuati cu ea, pot spune ca sunt super multumit de alegerea facuta(o sa ma felicit si diseara cu o bere
).
Masina s-a comportat si ma purtat pe drumurile tarii timp de 1 an exact asa cum mi-am dorit, fara sa imi faca probleme sau sa imi dea multe batai de cap. Bine, au fost ele cateva mici, neinsemnate, dar ca la orice masina normala. Este o masina frumoasa, diferita si inca moderna pentru anul ei de nastere, 2005. Totdata, cumparand acest C4 am descoperit si clubul c4, cel mai tare forum posibil
La zi aniversara, buburuza a facut 133.000, chiar dimineata, in drum spre serviciu.

Masina s-a comportat si ma purtat pe drumurile tarii timp de 1 an exact asa cum mi-am dorit, fara sa imi faca probleme sau sa imi dea multe batai de cap. Bine, au fost ele cateva mici, neinsemnate, dar ca la orice masina normala. Este o masina frumoasa, diferita si inca moderna pentru anul ei de nastere, 2005. Totdata, cumparand acest C4 am descoperit si clubul c4, cel mai tare forum posibil
La zi aniversara, buburuza a facut 133.000, chiar dimineata, in drum spre serviciu.

- Vasea
- Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006
Sa te bucuri la maxim de ea 
DS + PEUGEOT & CITROEN ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/543791945662860
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
- DjAndr3w
Merci
asta fac din prima zi de cand am cumparat-o 
- DjAndr3w
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DjAndr3w
Eiii
s-ar fi putut 330 dar trebuia sa scot benzina din rezervor sau sa fac un consum de 15-17 %
PS: mai trebuia sa merg si cu 333 km/h
PS: mai trebuia sa merg si cu 333 km/h
- DjAndr3w
Peste aproximativ 3.000 km buburuza mea se pregateste de revizie, chiar daca nu au trecut decat 8 luni de la ultima revizie, va implini nr de km.
Momentan am dat comanda doar de filtre:
-Filtru aer Hengst
-Filtru ulei Hengst Energetic
-Filtru habitacul Hengst
Urmeaza sa iau uleiul, Total Quartz Q9000 Future (5w30) sau MOTUL 8100 Eco-nergy 5W30, bujiile au fost schimbate la ultima revizie, deci nu va fi nevoie acum.
Ce stiu ca va mai fi de schimbat is bieletele de directie, defapt cea de pe stanga, atat era "dusa" dar le voi schimba pe ambele plus capetele de bara si refacut geometria, plus reglat jocul in caseta de directie.
Cam asta voi avea de facut la revizie, plus o verificare completa, daca va mai fi ceva "ascuns" sa rezolvam din timp.
Stie cineva cu ce bielete de directie/capete bara vine masina din fabrica? As vrea sa dau comanda pe acelasi producator. Iar cu uleiul nu sunt inca decis, sa raman la Total, care s-a comportat ok, sau sa trec la Motul? 
Momentan am dat comanda doar de filtre:
-Filtru aer Hengst
-Filtru ulei Hengst Energetic
-Filtru habitacul Hengst
Urmeaza sa iau uleiul, Total Quartz Q9000 Future (5w30) sau MOTUL 8100 Eco-nergy 5W30, bujiile au fost schimbate la ultima revizie, deci nu va fi nevoie acum.
Ce stiu ca va mai fi de schimbat is bieletele de directie, defapt cea de pe stanga, atat era "dusa" dar le voi schimba pe ambele plus capetele de bara si refacut geometria, plus reglat jocul in caseta de directie.
Cam asta voi avea de facut la revizie, plus o verificare completa, daca va mai fi ceva "ascuns" sa rezolvam din timp.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Referitor la ulei, daca pina acum nu ai avut probleme cu sortimentul pe care-l folosesti nu cred ca are sens sa schimbi ceva. Ambele sint uleiuri bine, faci cum freak pina la urma. Eu as zice sa stau cu total mai ales daca nu ti l-a mincat pina acum.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- DjAndr3w
Nu a mancat deloc, la joja cand l-am schimbat, fara 3 liniute din alea mici nu era full, acum este exact la fel, fara 3 liniute nu e full. Oricum si la pret, cele doua uleiuri la care m-am gandit is sensibil egale, deci pana la urma cred ca voi ramane la Total. Vedem, mai e ceva timp pana atunci.